Pampers susține 10 maternități din România cu mobilier și scutece pentru nou-născuți

Cu ocazia aniversării de 10 ani a parteneriatului Pampers-UNICEF, prin campania 1 pachet = 1 vaccin.

Anul acesta Pampers și UNICEF aniversează 10 ani de parteneriat în campania “1 pachet = 1 vaccin”. În această perioadă am demonstrat că, împreună, putem îmbunătăți viețile mamelor și copiilor din lumea întreagă.

Drept mulțumire pentru toți părinții din România care au susținut campania, Pampers își dorește să ajute 10 maternități oferindu-le mobilier și scutece pentru nou-născuți. Susținând maternitățile, Pampers își continuă misiunea de a contribui la îngrijirea bebelușilor încă din prima lor zi de viață.

Părinții sunt invitați pe pagina de Facebook Pampers România, în secțiunea „10 ani de parteneriat Pampers UNICEF”, pentru a vota orașele din România care vor fi sprijinite de Pampers.

Fiecare vot reprezintă șansa unei maternități din România de a fi modernizată. Materialele vor ajunge la maternitățile alese la începutul anului 2016.

Parteneriatul dintre Pampers și UNICEF durează de 10 ani și, în tot acest timp, tetanosul matern și neonatal a fost eliminat în 17 țări, dar lupta continuă în alte 21 de țări. Pampers invită părinții să i se alăture pentru o dorință specială: eliminarea tetanosului matern și neonatal (TMN) din zonele în care încă mai reprezintă o amenințare.

Tetanosul matern și neonatal afectează familiile din zonele geografice care nu beneficiază de suficiente resurse materiale și apare atunci când nou-născuții sunt infectați în urma unei nașteri neigienice, precum tăierea cordonului ombilical cu instrumente nesterile. Odată contactat, tetanosul neonatal nu mai are tratament, motiv pentru care omoară în fiecare an 49 000 de nou-născuți, ceea ce înseamnă că un bebeluș moare la fiecare 11 minute.

Timp de 10 ani, Pampers și UNICEF au avut o singură dorință: eliminarea tetanosului matern și neonatal de pretutindeni.

Cu ajutorul părinților, pe toată durata campaniei 1 pachet= 1 vaccin, aproximativ 500 000 de nou-născuți au fost salvați și în fiecare secundă un vaccin a ajuns la o mamă și copilul ei.

Fii alături de Pampers la cea de-a 10-a aniversare pentru ca împreună să ajutăm la protejarea bebelușilor din întreaga lume împotriva tetanosului neonatal!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod