Olympus își extinde gama de lactate bio

Olympus își extinde gama de lactate bio și lansează Olympus Lapte Bio de Consum, primul lapte organic de consum, produs local.
Fabricat la Hălchiu, județul Brașov, Olympus Lapte Bio de Consum provine 100% de la ferme bio locale, unde animalele sunt hrănite si crescute conform standardelor înalte impuse de către organismele internaționale și naționale de reglementare în domeniu.

Lansarea Olympus Lapte Bio de Consum vine ca urmare a cererii înregistrate pe segmentul produselor organice în România. Destinat în exclusivitate pieței interne, laptele bio de consum se adaugă gamei Olympus care în prezent cuprinde kefir și iaurt.

„Am fost încurajați de răspunsul consumatorilor ca urmare a lansării primelor noastre produse bio și continuăm să lansăm sortimente noi de lactate pe acest segment.
Am depășit deja estimările inițiale de creșterede 10% pe an p esegmentul bio, iar strategia noastră ia în calcul aducerea pe masa consumatorilor a acelor produse de calitate excepțională, care să îi determine să opteze pentru o alimentație sănătoasă”, a declarat directorul general Olympus, Ilias Pliatsikas.

Olympus Lapte Bio de Consum conține 3,5% grăsime și este distribuit în cele mai mari supermarketuri și hipermarketuri din toată țara.Laptele este produs în cadrul fermelor ecologice atent selecționate, în baza regulilor privind sistemul de inspecție și certificare bio stabilite de către Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale.
Produsul este certificat de către organizația de certificare ecologică Austria Bio Garantie, ceea ce reprezintă o garanție a faptului că laptele Olympus parcurge un proces riguros de producție, de la momentul colectării până la momentul obținerii produsului finit.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod