Ofera un Martisor cu dubla semnificatie!

15 interpreti de muzica populara, printre care Elisabeta Turcu, Maria Butaciu, Mituta si Dumitru Ridescu, vor canta vineri, 27 februarie, incepand cu ora 18.00, la Sala Mica a Palatului National al Copiilor din Bucuresti, in cadrul spectacolului "Suflet langa suflet prin cantec".
Intrarea la spectacol va fi libera, participantii avand insa ocazia sa faca o donatie, in masura posibilitatilor, in timpul sau la finalul evenimentului. Fondurile stranse se vor adauga celorlalte donatii primite pana acum in cadrul campaniei "350.000 euro = Solidaritatea a 350.000 oameni".

"Mamei mele ii place muzica populara si ma gandesc ca si alte mame s-ar bucura sa primeasca, drept Martisor, o invitatie la un spectacol de muzica populara. Cu atat mai mult cu cat spectacolul are un scop caritabil," spune Mihaela Mihaescu, presedinta Asociatiei IHTIS Romania, facand referire la primul spectacol umanitar pe care organizatia sa – care are ca membri tineri cu dizabilitati fizice severe - il organizeaza in Bucuresti.

Campania a fost lansata in toamna anului 2008 si are ca scop strangerea sumei de 350.000 euro, necesara pentru construirea primului Centru de Viata Independenta pentru tineri cu dizabilitati fizice.
Detalii despre aceasta campanie gasesti aici.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod