O noua Hyperclinica MedLife in Drumul Taberei

MedLife a inaugurat astazi cea de-a treia clinica de mari dimensiuni din Bucuresti: Hyperclinica MedLife Favorit, situata in Drumul Taberei. Anul acesta, MedLife a inaugurat Hyperclinica MedLife Unirii in Bucuresti, MedLab Cluj si Hyperclinica MedLife Timisoara.
"Cresterea sustinuta a numarului de pacienti MedLife din acest an a impulsionat ritmul de extindere in Bucuresti si in tara. Am ales Drumul Taberei, avand in vedere solicitarile clientilor nostri ce au sedii sau filiale in zona de vest a capitalei, dar si cererea crescuta pe segmentul de retail si numarul mare de locuitori din zona - peste 300.000 de persoane. Anul viitor vom continua extinderea si vom deschide inca o hyperclinica in Bucuresti pentru a acoperi cat mai bine nevoile locuitorilor capitalei," declara Mihail Marcu, presedinte MedLife.


Hyperclinica se intinde pe o suprafata de 1.000 de metri patrati si are 28 de cabinete medicale ce acopera specialitati medicale, precum: analize de laborator, imagistica, ORL, oftalmologie, dermatologie, ginecologie, pediatrie, psihologie, reumatologie, cardiologie, medicina interna, medicina muncii, etc. Personalul hyperclinicii este format din 60 de angajati, dintre care 37 sunt medici.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod