O clinica dentara, exclusiv pentru copii

Facebook Twitter Comenteaza
O clinica dentara, exclusiv pentru copii

Clinica Dent Estet, una dintre cele mai apreciate retele de clinici dentare, anunta lansarea in 2008 a singurei clinici din Romania dedicate exclusiv serviciilor stomatologice pentru copii, Dent Estet Kids. Clinica va fi lansata in septembrie 2008, intr-o locatie situata in Piata Charles de Gaulle.

"Serviciile dentare pentru copii au cunoscut un succes foarte mare in toate locatiile retelei Dent Estet, de-a lungul celor peste noua ani de cand le-am adaugat in portofoliul nostru. Dent Estet Kids va contine o oferta generoasa de servicii, de la stomatologie pediatrica si pana la psihologie infantila.", a declarat Dr.
Oana Taban, Managing Partner Dent Estet.

Clinica va dezvolta un sistem de observare si ingrijire a necesitatilor dentare specifice copiilor, care va lua in considerare si aspectele psihologice ale profilaxiei si tratamentului, avand drept obiectiv principal supravegherea permanenta a sanatatii dentare a copiilor, dar si educarea acestora in legatura cu igiena orala, incepand de la o varsta frageda. Unul dintre beneficiile oferite de catre Dent Estet Kids este perioada de acomodare acordata micilor pacienti, care poate fi de pana la cinci vizite de cunoastere si acomodare, gratuite, inaintea inceperii oricarui tratament.

"Putine persoane stiu ca acest proiect a reusit sa atraga sprijinul unor figuri marcante ale vietii medicale romanesti.
Cel mai cunoscut exemplu este cel al Dr. Cristian Andrei, specialist in neuropsihiatrie pentru copii si adolescenti, aceasta fiind principala sa specializare.", continua Dr. Oana Taban.

Echipa va fi formata atat din medici in stomatologie pediatrica, cat si din experti in psihologie infantila. Recrutarea si formarea personalului clinicii este un aspect foarte important, medicii clinicii fiind pregatiti in strainatate. Proiectul va fi coordonat de catre Dr. Oana Taban, alaturi de Dr. Carmen Onaca, specialist in stomatologie pediatrica, absolventa a Universitatii de Medicina si Farmacie "Iuliu Hatieganu" din Cluj, beneficiind in acelasi timp de sprijinul cunoscutului specialist in neuropsihiatrie pentru copii si adolescenti, Dr.
Cristian Andrei.

Tratamentul oferit este unul preventiv, suprafata dintilor fiind acoperita cu un lac deosebit, care ii "sigileaza", devenind mult mai rezistenti la atacul cariilor. Este recomandat un control la fiecare sase luni, pentru familiarizarea cu medicul, zgomotul specific al aparaturii si atmosfera clinicii, dar si pentru a castiga increderea micului pacient. O data cu aceste controale, copiii vor putea beneficia de periaje profesionale cu paste aromate continand fluor, special concepute pentru ei.

Clinica Dent Estet Kids va introduce, o data cu o noua abordare a serviciilor medicale specializate, servicii si tratamente inovative pentru Romania, precum hipnoza, inhalosedarea (sedarea cu protoxid de azot), pentru a evita necesitatea anesteziei generale si a reduce viziunea falsa a copiilor referitoare la consultul stomatologic.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod