Nou: tratament cu unde de şoc pentru rănile deschise

Facebook Twitter Comenteaza
Nou: tratament cu unde de şoc pentru rănile deschise

Plăgile şi rănile ţesuturilor moi pot fi tratate cu ajutorul unui aparat de ultimă generaţie care foloseşte tratamentul cu unde de şoc.

 

Acest aparat este dotat cu un reflector parabolic care permite furnizarea de unde acustice defocalizate (radiale) pe o suprafaţă mare a ţesutului moale, cu o adâncime redusă de penetrare. Aceste unde simple nu generează în mod normal durere şi utilizarea lor nu necesită anestezie.

În perioada 25 octombrie – 30 noiembrie 2010 se desfăşoară o campanie
"Sesam închide-te", iniţiată de Clinica Gral Colentina, în cadrul căreia pacienţii cu plăgi cronice pot beneficia de 25% reducere la noua terapie (numită SoniFort) şi la orice altă investigaţie suplimentară necesară calificării pacientului pentru procedură.

Te poţi programa la numărul de telefon: 021 317 83 95.

Conform Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, netratarea ulcerului varicos este cea mai frecventă cauză ce stă la baza amputaţiei de membru. "Prezenţa unui ulcer cronic, trenant este o problemă serioasă pentru pacient şi o provocare pentru medic, care trebuie să stabilească foarte clar etiologia şi să adopte schema terapeutică, care să determine epitelizarea cât mai rapidă a leziunii", afirmă Solomon Alice, medic specialist dermatolog Gral Medical.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod