Noi masuri de siguranta pentru produsele cosmetice

Producatorii de cosmetice vor fi verificati in permanenta de Comisia Europeana si sunt obligati sa enumere pe eticheta ingredientele folosite in produsele cosmetice.
Utilizarea conservantilor, colorantilor sau a produselor cancerigene si toxice va trebui sa primeasca avizul Comisiei Europeane, care va urmari si in ce masura mesajele publicitare de promovare a produselor cosmetice corespund cu eficacitatea lor. Astfel, se incearca evitarea declaratiilor false si inselarea consumatorului care cumpara un produs cosmetic.

Conform regulamentului, cei care introduc pe piata produse cosmetice trebuie sa enumere nanomaterialele folosite in acele produse si sa ofere informatii corecte pe eticheta. Comisia Europeana va verifica toate declaratiile referitoare la produsele utilizate in prezent pentru a lua masurile necesare in cazul in care se descopera unele discrepante.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Radu Pherekyde pe 26 Mar 2009, 16:05
    Si nu numai

    Aceste tipuri de controale ar trebui sa fie facute mai ales la ceea ce suntem obligati sa mancam, reactiile negative cauzate la nivelul epidermului de ceea ce aplicam sunt mult mai putine si de o potenta infima, fata de alergiile, sensibilitatile dobandite datorita alimentatiei defectuoase, pline de hormoni, aditivi, coloranti, etc

    0
    0

  • Filip Magdalena pe 26 Mar 2009, 12:36
    buna ziua

    daca sunteti interesat de produse cosmetice naturale , va pot recomanda eu ceva... id-ul magdalena_filip sau 0742 150 828, nu o sa va para rau

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod