Nicio pilula magica nu rezolva disfunctiile erectile

Medicamentele existente nu sunt tocmai pastile magice care imbunatatesc viata sexuala a barbatilor cu probleme erectile, potrivit unui studiu recent efectuat

Cercetatorii au descoperit ca inhibitorii de PDE5 pot restabili "functia sexuala" a barbatilor, insa nu si "sanatatea sexuala", informeaza ScienceDaily. "Studiul de fata demonstreaza ca situatia barbatilor care au folosit aceste tratamente pentru disfunctiile sexuale nu au observat o imbunatatirea a situatiei. Cu aceste probleme erectile se poate confrunta 50% dintre barbati la un moment dat in viata lor si in general se apeleaza la tratamentele orale", sustin expertii.
Cercetatorii au analizat impactul psihologic si relational al disfunctiei erectile asupra a 410 subiecti afectati si 242 subiecti sanatosi. "Ca rezultat am constatat ca multi barbati care au urmat un astfel de tratament se confrunta in continuare cu disfunctia sexuala, precum si de simptomele asociate ei: respectul de sine, masculinitatea si calitatea vietii sexuale si relationale", concluzioneaza cercetatorii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod