Ministerul Sănătăţii scoate la concurs 3000 de posturi

Facebook Twitter Comenteaza
Ministerul Sănătăţii scoate la concurs 3000 de posturi

Ministerul Sănătăţii va scoate la concurs un număr de 2322 de posturi, dintre care 218 posturi pentru serviciile de ambulanţă.

 

Cele mai multe posturi care vor fi scoase la concurs sunt destinate asistenţilor medicali, în număr de 1075, urmează 963 de posturi care vor putea fi ocupate de medici, 67 de farmacişti şi 217 de personal auxiliar (infirmieri, îngrijitori, şoferi de ambulanţă etc).

Pe lângă aceste posturi, pentru spitalele al căror management a fost transferat la autorităţile administraţiei publice locale, autorităţile administraţiei publice locale au posibilitatea de a scoate la concurs un număr de încă 750 de posturi.

Ministerul Sănătăţii estimează că, începând din luna noiembrie a acestui an, unităţile sanitare cu paturi vor organiza concursurile/examinările pentru ocuparea posturilor.

Posturile scoase la concurs sunt în unităţi sanitare din toate judeţele ţării şi municipiul Bucureşti.

Lista completă a posturilor vacante pe unitati sanitare, categorii de personal si specialitati medicale pentru care vor fi demarate procedurile de scoatere la concurs a fost publicata, luni seara, de Ministerul Sanatatii pe site-ul institutiei, la adresa www.ms.ro.

 

Credit foto: Mediafax

 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Mela pe 22 Sep 2010, 16:26
    pentru ana !

    FINAL MEMORANDUM 20.09.2010

    0
    0

  • ana pe 22 Sep 2010, 13:07
    concurs

    la adresa www.ms.ro nu este publicata nici o lista cu posturile scoase la concur de ce? va multumesc daca o sa primesc un raspuns

    0
    0

  • pasztai zoltan pe 22 Sep 2010, 10:01
    Cu profilaxia si recuperarea cine se ocupa ???

    Sanatatea Nu inseamna numai urgenta , nateri , si operatii ! Chiar in contra sanatatea inseamna preventie si nu medicamente , inseamna si reabilitare , recuperare , ! Rolul major a personalului in aceste domenii ar trebuii sa creasca ! Insa dupa cum se observa din 3000 de posturi nu avem nici un post . Viitorul populatiei unde se indreapta ?? fara terapia prin miscare !

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod