Ministerul Sanatatii pune la dispozitie cetedoare@ms.ro

Facebook Twitter Comenteaza
Ministerul Sanatatii pune la dispozitie cetedoare@ms.ro

Linia telefonica gratuita lansata de Ministerul Sanatatii ieri, 26 ianuarie, menita sa faciliteze sesizarea deficientelor din sistemul de sanatate, a fost supraaglomerata si s-a blocat, la numai cateva ore dupa ce a fost facuta publica. Pentru a rezolva aceasta problema, Ministerul Sanatatii pune la dispozitiei, incepand de astazi, adresa de e-mail cetedoare@ms.ro. Adresa e-mail are rolul de a decongestiona linia telefonica, fiind o alternativa pentru cei care au acces la internet.

Atat prin linia telefonica gratuita 0800800885, cat si prin adresa de mail cetedoare@ms.ro, Ministerul Sanatatii isi propune sa faciliteze sesizarea problemelor din sistemul de sanatate publica.
Acestea sunt destinate pacientilor si medicilor. O echipa din cadrul Ministerului Sanatatii va raspunde apelurilor si e-mailurilor, urmand apoi sa selecteze problemele in functie de specific si sa le trimita directiilor specializate din cadrul Ministerului.

Nu se accepta reclamatiile anonime, dar Ministerul asigura indentitatea reclamantului in cazul unei posibile investigatii. De asemenea, pacientii sunt informati ca prin aceste doua mijloace de comunicare nu se acorda consultatii medicale. Linia telefonica functioneaza de luni pana vineri, intre orele 08.00 si 18.00.

"Am infiintat aceasta linie telefonica pentru a da glas durerilor mute din sistemul de sanatate.
Astfel, vocea pacientilor si a medicilor deopotriva se va auzi la Ministerul Sanatatii", a declarat Dr. Ion Bazac, Ministrul Sanatatii.
 
"Tin sa subliniez insa ca nu voi lansa o vanatoare de vrajitoare. De asemenea, nu voi accepta ca acest instrument de comunicare sa fie transformat intr-o ureche pentru delatiuni si acuze. Linia telefonica exista pentru a semnala cazuri reale si consistente, care sa contribuie la rezolvarea problemelor din sistemul de sanatate", a adaugat Ion Bazac.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentariile 1-50 din 253

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • tarala aurica pe 4 Nov 2020, 18:13
    sanador - ref analize de trimis pe mail pentru simplificarea deplasarii pana la clinica, tinand cont de problemele existente

    IN ZIUA DE 19 OCT 2020, ora 10.02, am depus la SANADOR Str Buzesti nr 74, 2 analize pentru care am platit. Dupa ce am depus analizele si am facut plata , mi s-a spus ca in 10-15 zile lucratoare sa sun si sa vad daca au iesit rezultatele analizelor, sa vin sa le ridic. Am intrebat daca nu exista si alta posibilitate. Atunci, mi s-a dat un formular pe care sa-l completez , sa-l semnez si sa-l depun. Am bifat pct 2 e-mail, si l-am dat dnei care imi inmanase formularul. Azi , 4 nov 2020, am sunt la SANADOR si mi s-a spus ca rezultatele sunt gata sa vin sa le ridic. I-am spus dnei respective ca am completat un formular cu solicitarea de a mi se trimite pe adresa de e-mail si dupa cateva minute de discutii, asteptare in telefon, etc mi s-a spus sa trimit si eu un mesaj pe adresa de e-mail frontdesk@sanador.ro unde sa indic: numele, data nasterii si adresa de e-mail ca sa mi se trimita rezultatele dar ca intre timp vor cauta si dumnealor sa vada daca intr-adevar am lasat adresa mea de e-mail. Sigur ca acest lucru m-a suparat foarte tare pentru ca mi se pune la indoiala faptul ca as fi completat acel formular , de unde as fi stiut aceste lucruri daca nu ar fi fost asa? Si de ce sa fac acest lucru? Daca am insistat sa spun ca am completat un asemenea document si ca voi face o plangere mi s-a raspuns: cum doriti, este alegerea dv. Am trimis totusi un mesaj cu datele pe care mi le-a cerut persoana de la capatul celalalt al firului si , surpriza, primesc un e-mail cu formularul de completat si de semnat, in care mi se cere si copie dupa CI. Formular pe care, probabil, trebuie sa-l scot, sa-l completez, sa-l semnez si sa-l trimit. Ce parere aveti dv, cand peste tot se vorbeste de simplicarea lucrurilor pentru evitarea *problemelor*si sa punem pe zdruncit un om de 69 de ani sa rezolve o problema care devine mai problematica decat biopsiile aduse la dv si asteptarea REZULTATULUI. NU VA BATETI JOC DE OAMENI? Trecem deja , de luni, prin stari diverse, si nu de fericire….ce salariati aveti acolo care nu-si duc la indeplinire cu constiinciozitate munca? si-si bat joc de noi. Vai de mama noastra……. Probabil ca acest mesaj va ajunge la cosul de gunoi, m-as mira ca cineva sa-l citeasca sis a ia atitudine. Un pacient foarte suparat.

    0
    0

  • coca ioana pe 6 Mar 2019, 21:07
    neputinta de a lupta cu un sistem corupt

    in ziua de 06.03.2019 in jurul orei 13, m-am prezentat la Sp. de urgenta militar central Dr.Carol Davila pentru ca in zona cotului mi-a aparut o formatiune suspecta.Nu va imaginati ce am vazut acolo intre orele 13-19,30.toata lumea intra prin cunostinte nu in ordinea sosirii sau a starii de sanatate.LA un moment dat am rabufnit nu am mai suportat si am fost chemata in camera de garda.Dupa o perioada de timp mi s-au recoltat analizele si mi s-a spus de dr.COSCONCA ELENA-medic de urgenta,dupa venirea rezultatelor la analizele de sange veti merge la chirurgie pentru o incizie la zona tumorala.Dupa rezultate, am fost trimisa la ortopedie,unde foarte plictisita doctorita rezident tolos elena a spus ca trebuie sa fac un RMN dar cu bilet trimitere poate sa dureze si 3luni.M-am intors in camera de garda unde urma sa ma vada chirurgul, care nu s-a mai prezentat, daca un medic rezident ortoped s-a pronuntat .MI s-a dat o copie a fisei de consultatie si dupa atatea ore am plecat asa cum am venit.TOT CU INFECTIA LA MANA.PENTRU CE PLATIM ASIGURARI DE SANATATE SI UN SISTEM CORUPT?

    0
    0

  • BUCUR MARIA pe 13 Feb 2019, 12:05
    Probleme cu Spitalul de boli infectioase Brasov

    edicamente refuAm o problema de sanatate si nu sint primita in spital Menegerul unitati refuza internarea mi am facut investigati pe cont propriu care arata problemele de sanat am fost transpedicamente reortata si cu salvarea de mai multe ori s a refuzat internarea pe motiv nu sint locuri medicam sint prea spuna spuna cum s a le iau ce sa fac?scumpe am facut rost de medicamente din strinatate refuza sa i mi spuna cum sa le i au ce sa fac?

    0
    0

  • Codrut pe 5 Iun 2018, 21:10
    SUCEAVA SI MEDICI

    Realitatea in Suceava ieri seara am fost cu sotia mea la spital Nu a avut nevoie de asta nici-odata in48 de ani numai cind a adus pe lume copii din care doar doi au (beneficiat de lucrul acesta) am ajuns cu sotia la spital cu dureri foarte puternice la nivelul capului de abia se mai tinea pe picioare desi mai fusese inca o data cu toate au trimiso acasa o simpla analiza verbala o reteta si acasa as vrea sa va intreb domnule ministru Dumneavoastra daca ati fi in situatia asta ce ati face si cum vati comporta tinind cont sa fiti tratat cum suntem noi cetateni de rind sa va tineti nevasta pe pat acasa sa nu manince sa nu se poata ridica din pat de doua saptamini pentru ca unde mergi nu ai ce cauta fara programare medici in concediu medici plini de toate medici.....de care nu vreau sa rostesc acele cuvinte nepotrivite ....DUMNEAVOASTRA CE ATI FACE

    0
    0

  • VICTOR pe 6 Mar 2018, 10:54
    HORROR LA SPITALUL SANPETRU CU DOCTOR LUPU GHEORGHE

    Un medic concediat de la Spitalul de Pneumoftiziologie din Sanpetru, dr. Horia Ionut Leoveanu, a facut dezvaluiri socante despre modul in care sunt tratati bolnavii, teroarea sub care lucreaza personalul si abuzurile care se fac. -Cadavrele erau tinute intr-o camera dezafectata a sectiei de la parter, timp mai multe zile, pacientii erau tratati numai de TBC, chiar daca aveau si alte afectiuni, iar externarile se faceau preferential-, spune Leoveanu. Acestea sunt insa doar o parte din neregulile descrise de Ionut Leoveanu. Medicul Horia Ionut Leoveanu a fost angajat la Spitalul TBC din Sanpetru in iunie 2000. Nu este pneumolog, dar are specializare in medicina generala. Sustine ca medicul Gheorghe Lupu l-a impiedicat sa-si faca meseria. -Am fost efectiv sechestrat in cabinet. Nu puteam examina nici un bolnav si nici sa fac vreo mentiune in fisa. Am observat apoi neregulile la medicamente. Pacientii primeau doar tratament pentru TBC. Daca aveau si alte afectiuni, nu erau tratati. Medicul Lupu ridica din sertare medicatia primita de bolnavi pentru alte afectiuni-, sustine dr. Leoveanu. Acuzat de omor -Am avut un pacient pe nume Andreuca. Suferea de hipertensiune. I-am prescris medicamente pentru aceasta boala. Medicul Lupu a sistat tratamentul dupa trei zile. Starea pacientului s-a inrautatit. Medicul Lupu i-a prescris Furosemid, dar a fost prea tarziu. Bolnavul a facut un accident cerebral. A fost transferat la Neurologie, unde a decedat-, continua medicul Leoveanu. Cazurile sociale nu prezentau interes pentru Spitalul TBC. -Medicul Lupu a refuzat sa efectueze controale pacientilor considerati cazuri sociale. Spunea ca oricum mor si ce conteaza un tigan in minus. Aceste cazuri mi se repartizau mie. Am fost nevoit sa apelez la colegii de alte specialiatti pentru a transfera acesti bolnavi la alte unitati spitalicesti pentru a primi tratament-, spune medicul concediat. Morga in salon O alta problema strigatoare la cer, afirma medicul Leoveanu, se refera la cazurile terminale sau la pacientii decedati care nu aveau acte de identitate. -Cadavrele era tinute intr-o camera dezafectata a sectiei de la parter, timp de mai multe zile. Am vazut cu groaza cum un om slab ca batul se umfla ca un balon. Ca sa nu mai vorbim de miros si de focarul de infectie-. Personalul, redus la tacere Medicul spune ca intreg personalul este terorizat. -Toata lumea tace, desi multi stiu ce se intampla. Angajatii au fost obligati sa plateasca din banii lor costul examenului periodic. Proviziile de iarna ale medicului Lupu erau facute de bucataresele spitalului. De multe ori a luat muncitorii de la spital ca sa-i construiasca lui casa. Isi crestea porcii cu resturile de alimente de la spital. Prin tot spitalul se plimbau caini. Am fost la un pas sa iau paduchi. Spitalul a primit o amenda substantiala de la Sanepid, bani care au fost imputati personalului. Fiecarui angajat i s-au retinut din salariu 150.000 – 200.000 de lei-, a mai spus medicul. Externari preferentiale Spitalul din Sanpetru nu mai are de doi ani o ambulanta proprie. -Bolnavii isi duceau analizele cu masina personala. Si externarile se faceau preferenaial. Daca un bolnav era descoperit in stare de ebrietate, trebuia sa-l externezi. Mergeau apoi la medicul Lupu in dispensar, dadeau ceva si erau din nou internati. Medicul Lupu a efectuat mai multe garzi decat este legal. I-a obligat pe unii dintre colegi sa i le cedeze. Astfel putea lua doua salarii, desi incalca legea-, a mai spus medicul. Frig in saloane Desi exista o dispozitie de la Casa de Asigurari de Sanatate, bolnavii au fost lasati sa tremure de frig. -CNAS a dispus furnizarea de caldura de la inceputul lunii noiembrie, dar centrala termica a spitalului a fost pornita abia in 15 noiembrie, cu regim redus peste noapte. Bolnavii au inceput sa se planga, deoarece tuberculosii au mare nevoie de caldura. Cand am fost de garda, am cerut fochistului sa porneasca centrala pentru ca in saloane erau doar 17 grade-, povesteste medicul. Conducerea nu a facut nimic. Conducerea spitalului nu a luat nici o masura de remediere a problemelor. -L-am informat pe directorul Ciobanu, dar stia care este situatia. Mi-a spus ca asa este omul, nu are ce face. Apoi mi-a prezentat actul de concediere si mi-a spus ca de la 1 martie nu mai lucrez acolo-, afirma dr. Leoveanu. Scuze prin acuze Dr. Gheorghe Lupu spune ca intreaga poveste este o razbunare a dr. Leoveanu. -Din cauza lui am primit amenda de la DSP. A facut o sesizare si au venit in control chiar cand s-a terminat micul dejun si mesele nu erau inca sterse. Este adevarat ca amenda a fost platita din banii celor vinovati pentru asta-, a declarat ieri dr. Lupu. In privinta camerei mortuare, Dr. Lupu spune ca aceasta este dezinfectata dupa ce cadavrele sunt ridicate. Cat despre porcii despre care vorbea dr. Leoveanu, seful sectiei spune ca acestia sunt ai unor angajati care locuiesc in fostele cladiri ale spitalului. -Oamenii si-au facut gospodarie si isi mai cresc animale-, a explicat dr. Lupu.

    0
    0

  • Paula pe 9 Mai 2017, 20:51
    Mita

    Buna ziua.Va rog sa imi spune-ti de ce trebuie sa plateasca cineva mita ca sa fie angajat la un spital/policlinica.Nu acuz, doar intreb.Multumesc.

    0
    0

  • Elena pe 19 Apr 2017, 16:07
    ecografie mamara facuta de mantuiala

    buna ziua , In data de 11.04.2017 am avut o programare cu bilet de trimitere pentru efectuarea unei ecografii mamare la ambutorul Spitalului Judetean Oradea. M-am prezentat la ora la care mi s-a spus ,dar a trebuit sa astept aproximativ 45 de minute ca sa apara doamna doctor Venter Alina, cod 345274. Am fost chemata innautru , m-am dezbracat si intins pe pat , cum mi s-a spus , a venit si doamna doctor langa mine , dar nu a fost atenta la ce arata ecograful deoarece tot timpul vorbea la telefon fiind preocupata de cu totul alte probleme, (vorbea cu alte colege despre o cunostinta de a dansei care urma sa fie internata si altele ). La final mi-a spus ca pot sa ma imbrac si ca ecografia este la fel cu cea care am facut-o in urma cu cateva luni . Stau si ma intreb oare este corect ce mi-a spus ,din moment ce nu era atenta la ecograf , era foarte preocupata de problemele personale ? Nu mi se pare corect cum a procedat , eu m-am simtit tratata cu indiferenta si umilinta , ca si cum as fi cersit sa mi se faca aceasta ecografie .Sunt foarte dezamagita si derutata , stau si ma intreb daca sa repet aceasta ecografie sau sa o iau de buna ?. Am aflat pe urma ca aceasta doamna doctor lucreaza si la un cabinet privat , poate a fost suparata de ce nu m-am dus la cabinetul privat .Eu am crezut ca indifferent unde ma duc trebuie sa fiu tratata la fel , deoarece si la cabinetele de stat in baza biletului de trimitere se incaseaza bani de la casa de sanatate la care sunt asigurata.Mentinez ca mie mi se retine in fiecare luna peste 130 lei din salar pentru asigurari de sanate . Va scriu acestea nu pentru a obtine ceva , ci doar pentru a semnala cele intamplate pentru ca in viitor alte paciente sa nu treaca prin ce am trecut eu , iar personalul medical sa-si rezolve problemele personale in afara orelor de program .

    0
    0

  • CICICEA pe 23 Mar 2017, 10:18
    BOLNAVI DIN PROG NAT DE SANATATE AU ASA ZISA GRATUITATE?

    BOLNAVI DIN PROG NAT DE SANATATE AU ASA ZISA GRATUITATE....MA REFER ACI LA DIVERSE OPERATI. S-AU SA FIE DE...VB SI ATIIT,FAPTIC LUCRURILE STAU CU TOTUL INVERS.AM AICI SI EXP DAAA,SI ACTE MEDICALE MULTE.ZILE DA DA ZILE NU PREA AS MAI VREA CU ASA ZISI MEDICI CU ASA ZISUL LOR JURAMINT A LUI HIPOCRAT.AM ACTE MED MULTE AM ANALIZE LA FEL DE MULTE REGURGITIA MEDICILOR II EXECRABILA.

    1
    0

  • GALATEANU CARMEN pe 10 Feb 2017, 19:02
    SPITALELE DIN ABRUD E DEZASTRU

    DOMNULE MINISTRU DE CE PE SPITALUL DIN ABRUD MURIM PINA NE FACE UN CALMANT .ATI VRUT OPINIA NOASTRA .ASTAZI PE DATA DE 10 -02-2017 AM FOST PE SPITAL SI A TREBUIT SA STAM PENTRU UN CALMANT 3 ORE SI ERA CU TRIMITERE DE PE URGENTA PENTRU INTERNARE MA TRIMIS LA MEDICUL DE FAMILIE DUPA BILET DE INTERNARE BATAIE DE JOC SE FACE CU PACIENTI SUNT MEDICI INCOMPETENTI ASISTENTE BAGATE PE BANI SE STIE INAINTE CU O LUNA CINE INTRA SI CINE NU . DE CE NU TRIMITETI O COMISIE PENTRU REEZAMINAREA ASISTENTELOR SA VEDETI CE SE INTIMPLA IN SPITAL CUM MEDICI PLEACA DIN GARZI CUM IAU PENTRU UN DOSAR DE PENSIONARE PE CAZ DE BOALA BANI SI MAI SUNT SI ALTELE .ROG SA VINA O COMISIE SI SA REEVALUEZE TOTE ASISTENTELE SI TOT CE FAC PE SPITAL

    0
    0

  • vasiu nicolae pe 20 Dec 2016, 20:47
    sesizare

    sunt diagnosticat cu o boala numita policitemie vera JAC2 pentru care sunt nevoit sa merg lunar la spitalul din hunedoara pentru analize deoarece la spitalul din petrosani nu este medic hematolog de specialitate .va intreb cum e posibil ca in ziua cand fac analizele sa nu mi se poata elibera reteta de tratament fiind nevoit sa mai fac o deplasare a doua zi la o distanta de 80 km pentru aceasta de fiecare data spunandumi ca acestea sunt regulile.va rog sa imi spuneti daca nu exista vreo solutie in acest sens ?

    0
    0

  • cici mici pe 21 Oct 2016, 23:41
    boii din ovidiu

    in ovidiu de constanta exista o familie de boi aromani,agramati,care fac reclamatii false si mincinoase si care vor plati in penal pentru minciuni si calomnie.Locuiesc vis a vis de vulcanizare,spre iesirea din oras,etaj 3-sper sa stie lumea.....

    0
    0

  • Padurariu Tălpău Costache pe 9 Oct 2016, 10:46
    Multumiri

    Mii de mulţumiri şi deplină recunoştinţă personalului medical, în frunte cu d-l doctor MIRCEA POPESCU, medic primar, de la secţia Medicină Internă a Spitalului Municipal Paşcani, din partea pacientului Pădurariu Tălpău Costache pentru devotamentul şi profesionalismul de care au dat dovadă în ameliorarea problemelor mele medicale, în ciuda vârstei pe care o am (93 de ani). Sunt şi la acest spital oameni deosebiţi care sfinţesc locul.

    0
    0

  • roman costel pe 16 Aug 2016, 17:03
    serviciul de urgenta 112

    in noaptea de 13/14.08.2016 am apelat pt.mama mea serviciul de urgenta 112 si am solicitat trimiterea unei ambulante.primul apel a fost efectuat la ora 02.10,al doilea la ora 03.00,al treilea la ora 03.30 min.la intrebarea mea cu privire la lipsa de ajutor ,OPERATOAREA indicativ 22, a mentionat ,,nu avem medici'' ! punem pariu ca daca era un parlamentar,deputat sau senator, ar fi venit 5 echipaje in 3 minute ? imi este sila de proasta gestionare,de marlania din sistemul medical,unde platesti degeaba asigurari medicale,C.A.S-uri,unde medicii nu te opereaza decat daca platesti,unde ,,prostimea'' asteapta pe holurile spitalelor zile in sir.unde argumentul medicului este ca nu este bine platit.atunci eu te intreb MEDICULE care esti tu medic :ai urmat aceasta meserie doar ca te-au mintit parintii ca o sa ,,faci bani "in acest domeniu ?

    0
    0

  • Velicu Ioana pe 26 Iun 2016, 21:34
    O problema cu plamani nici nu stiu daca sant bolnava sau nu datorita medicilor din Focsani cu pretext ca nu as vrea eu sa recunosc (daca sa mai auzit asta)

    Din 2012 -2014 am fost la doc.de plamani sa vad daca am ceva mau asigurat ca nu am nimic dar gurile satului spuneau contrariul .La inceput nici eu nu leam dat importanta dar anul trecut atitea birfe mau dus la primul cabinet de analize sa vad daca am ceva ,mergand la medicul de fam.le-am aratat mia spus sa stau linistita ca nu am nimic .La 2 saptamani ma luat salvarea ajunsa la urgente mi sa dat o reteta si mi sa spus ca as avea ceva la rinichi dar sa merg la particular sa-mi fac o ecografie .Am aici mia descoperit ca as avea un febron si chisturi la sini.Dar birfele spuneau ca as fi suspecta de TBC am trimis o plingere la Colegiul medicilor nimic am facut o plingere la politie nimic eu va intreb cu tot respectul mai putem avea incredere in medici in tara asta dupa ce ca omului de rand ii este foarte greu sa mearga la medic pt.ca e foarte scump dupa ne mai si intrebam daca nea pus diacnosticul bun sau nu.sau mai rau ca in cazul meu sa aflu ca mai am cateva zile de trait .Va spun sincer halal de tara in care traim .In care cine are bani si stie sa minta mai mult are credibilitate parerea celui de jos nu intereseaza pe nimeni .Va spun foarte sincer si foarte serios am 43 de ani si inca nu vreau sa mor si nici ca alti sa isi bata joc doar pt. faptul ca sant saraca de aceia va rog din tot sufletul sa ma ajutati sa imi ajutati familia ca in situatia care sant eu ar putea fi si familia mea Sant din bilesti jud vrancea Pe med. de fam.Paunescu Aurora med.specialist de plamani Iuliana Topana si inca nu vam spus tot pt ca povestea e lunga as ca sper din tot sufletul ca dv.sa ma puteti ajuta.

    1
    0

  • constantinescu andrei pe 24 Feb 2016, 17:25
    despre spitalele din Giurgiu

    Domnule Ministru,subsematul Constantinescu Andrei,domiciliat in Giurgiu,fost pacient la Spitalul din Giurgiu as vrea sa va prezint cateva nereguli la sectia Neurologie sunt peste tot inclusiv la subsol sobolani si gandaci,si sunt usile inchise ca sa nu se observe .Rog comisia din partea Ministerului care este in control sa controleze toate subsolurile si unde sunt usile incuiate.Este o mizerie de nedescris si conditii groaznice.Va multumesc!

    0
    0

  • SANDRA pe 9 Feb 2016, 16:26
    NEGLIJENTA

    AM FOST INTERNATA LA SPITALU JUDETEAN PLOIESTI CU INIMA LA EXTERNARE DIAG CONSUM DE DROGURI AM 2 ASIGURARI PRIVATE SI DE STAT DOMNULE MINISTRU CUM COMENTATI.. NICI MACAR IN VIATA MEA NU AM VAZUT DROGURI NU FUMEZ NU BEAU SI DE CAND DOMNULE MINISTRU SE TRATEAZA UN TOXICOMAN PE SECTIA INTERNE DOAMNA DOCTOR DE LA SPITALU JUDETEAN PLOIESTI UNDE ATI STUDIAT ..RUSINEEEEEEEEEEEEEE NR MEU TELEFON POATE SE SESEZEAZA CINEVA MOR PERSOANE CU ZILE ALO TREZITIVA ROMANI

    0
    0

  • goldan aurelia pe 11 Dec 2015, 15:50
    lipsa madopar din farmacii

    sunt disperata nu mai gasesc madopar pentru mama mea bolnava de parkinson iar isicom a dus in urgenta multi bolnavi

    0
    1

  • Radu pe 2 Dec 2015, 10:29
    Retete de medicamente

    Am fost programati sa mergem la med. de fam. azi 02 12 2015 pentru a lua retetele de medicamente. Nu se pot elibera deoarece sistemul operational este blocat. sotia, trebuie sa primeasca o reteta noua in urma consultului med. cardiolog.Ni s-a spus ca nu se stie cat va fi blocat acest sistem deci nu putem lua med. deoarece nimeni nu vinde medicamente fara reteta. va intreb ce sa facem noi ? Asteptam o noua catastrofa pentru a intra in normal fiindca sistemul nu merge de vineri 27 11 2015.Oare nimeni nu se gandeste la noi aceti batrani pensionari care am devenit acum o povara prin simpla cerere ca lucrurile sa mearga normal?

    2
    0

  • Radu pe 2 Dec 2015, 10:29
    Retete de medicamente

    Am fost programati sa mergem la med. de fam. azi 02 12 2015 pentru a lua retetele de medicamente. Nu se pot elibera deoarece sistemul operational este blocat. sotia, trebuie sa primeasca o reteta noua in urma consultului med. cardiolog.Ni s-a spus ca nu se stie cat va fi blocat acest sistem deci nu putem lua med. deoarece nimeni nu vinde medicamente fara reteta. va intreb ce sa facem noi ? Asteptam o noua catastrofa pentru a intra in normal fiindca sistemul nu merge de vineri 27 11 2015.Oare nimeni nu se gandeste la noi aceti batrani pensionari care am devenit acum o povara prin simpla cerere ca lucrurile sa mearga normal?

    1
    0

  • viorel pe 30 Mai 2015, 07:32
    sectia neurologie

    La Spitalul Municipal Suceava sectia neurologie pacientii sunt neglijati de catre personalul de serviciu. Bolnavii care datorita starii de sanatate nu se pot deplasa sau sa se alimenteze nu sunt ingrijiti respectiv nu sunt alimentati, in perfuzii nu sunt introduse medicamentele necesare bolnavilor, insa in fisa acestora sunt mentionate. Spitalul este pazit de o firma de paza la fel ca un penitenciar, astfel interzicand persoanelor care vor sa-si viziteze rudele sau cunostintelor pentru a le schimba lenjeria intima sau sa aduca ceva de mancare. Totodata aceasta interdictie este din cauza relelor tratamente aplicate bolnavilor, sa nu fie observate de vreun vizitator.De ce conducerea spitalului nu permite vizitarea unui parinte de catre un membru al familiei decat intre orele 15,00-17,00, daca este necesar sa-i aduca ceva de mancare lenjerie de schimb sau vreun medicament. Medicii de la sectia neurologie nu discuta cu membrii familiei despre starea de sanatate a pacientului, avand un comportament de gardieni de puscarie decat de medici, Tatal meu in anul 2014 sa prezentat la spital pe picioarele sale dupa un accident vascular si dupa ce a stat la camera de garda de la ora 10,00 pana la ora 02,00 in asteptare a fost dus la sectia neurologie unde datorita ca nu s-a aplicat tratamentul corect a facut al doilea accident vascular abia dupa aceasta sau gandit sa-i faca un RMN.Asistentele nu se apropie de pacient daca nu-i introduci o atentie in buzunar.Daca cineva ar efecua verificari la aceasta sectie ar observa ca foarte multi pacienti au decedat datorita neglijentei personalului.

    1
    0

  • Trifan Cristina pe 6 Mai 2015, 14:56
    inumanitate

    Buna ziua, Nu am facut niciodata ce voi face acum si anume de a-mi face publica o nemultumire pt ca "multumesc lui Dzeu!" nu am patit niciodata asa ceva. "CANCER", cea mai cumplita boala a secolului. De aceasta boala sufera cel mai drag om al sufletului meu.Cancer de laringe! Boala in stadiu avansat care a necesitat operatia de laringectomie totala. Viata lui si a celor ce-l iubesc se da peste cap, lacrimi, disperare, intrebari si un pic de speranta. In urma unei astfel de operatii, pacientul nu va mai fi niciodata un om intreg. Se va folosi de dispozitive medicale pt a putea respira, hrani si vorbi.Aceste dispozitive sunt decontate de casa de sanatate in urma depunerii unui dosar intocmit de medicul de specialitate(in acest caz ORL) al sectorului de domiciliu. Asa am ajuns la dc Latcan Elena la recomandarea medicului de familie. Toate bune si frumoase chiar si dupa doua ore de asteptat la usa dumneaei cu toate ca aveam programare. Dar nu aceasta este problema. Pot intelege chiar si faptul ca diverse "cunostinte" intra peste rand, pot intelege orice, mai putin lipsa de omenie si profesionalism al acestui medic. Ii prezint situatia si-mi raspunde sec: nu fac asta, sa faca cine l-a operat. Ii explic ca medicul care a facut operatia nu este medic de sector si acel nenorocit de referat pt casa de sanatate trebuie sa-l faca dumneaei. Imi raspunde: "stiti cine sunt eu? nu sunt un neica nimeni, uite ce carti am scris, sunt in sistemul sanitar din 1990 si nu ati venit niciodata la mine. Daca operatia a facut-o altcineva, tot el sa va faca si dosarul. Ce? Veniti la mine doar pt hartogaraie?" Ma uitam la dansa, ascultam si nu-mi venea sa cred. Visam sau era real? Din pacate era real? Doamna doctor Latcan Elena, in sarcina careia revenea problema mea, refuza sa-si indeplineasca indatoririle doar pt ca pacientul nu a fost operat de dumneaei si dati-mi voie sa cred ca nu este vorba doar de orgoliu, este mai mult de atat! Faceti de rusine breasla medicilor din Romania, stimata doamna doctor! Pacat! Si cu toate astea va spun: sa va ajute Dumnezeu sa deveniti si om, nu doar medic!

    1
    0

  • viroza pe 6 Mai 2015, 13:05
    sunteti capuse

    capusele sanatati carduri si excroci

    2
    0

  • Karin Tincu pe 5 Mai 2015, 23:46
    Medical

    Fara cuvinte,nici nu stiu daca mai are rost aceasta sesizare,pt ca din pacate in Romania totul este bolnav incepand cu sanatatea.Astazi 05 05 2015 in localitatea Alba-Iulia,am solicitat la apelul de urgenta 112 salvarea pt o problema de sanatate a unei paciente care a inceput sa aibe furnicaturi la mana dreapta incepand de la degetul mare si urcand la cot pe urma la umar.Pe salvare i s-a administrat Furosemid pt ca avea tensiunea marita. La urgenta nici nu am fost bagati in seama pt.ca nu este peronal,bun partea asta am inteles insa ce nu am inteles a fost faptul ca asistenta de la primiri urgente,schimbul de dimineata,era foarte agresiva cu pacientii si cu apartinatorii acestora ,in permanenta am fost amenintati cu amenda daca nu parasim domeniul de primiri urgente in sala de asteptare.Cum puteam sa-mi las mama pe mana acestor oameni cand nici nu au luat in considerare faptul ca era un pacient insulin-o dependent si era nemancata de 5 ore si ma strecuram sa-i dau o gura de apa.Ei erau foarte dezinteresati de pacienti dar nici noi ca si apartinatori nu aveam dreptul sa ne ocupam de bolnavi. Nici nu are rost sa spun mai multe pt ca sunt sigura ca imi spun necazurile la pereti,daca a-ti lucra putin la mansarda unor medici,asistenti si infirmiere probabil nu ar mai fi asa ceva oribil intr-un UPU. Este normal ca un pacient insulio dependent sa stea la urgenta de la ora 13 30 la 19 30 fara apa si mancare si fara a avea contact cu familia.Rusine .

    1
    0

  • Foaltin Carmen-Karin pe 21 Apr 2015, 17:16
    vaccinul antirabic

    Am fost muscata de un caine. Cum este normal intro asemenea situatie, am mers imediat la spital la sectia urgente. Ei m-au trimis la chirurgie unde mi s-a administrat serul antitetanos, dupa care am fost indrumata sa merg la sectia infectioase pentru vaccinul antirabic. Primul vaccin mi s-a administrat fara trimitere de la medicul de familie. Incepand cu al doilea vaccin antirabic aveam neaparat nevoie de o trimitere de la medicul de familie. Aici intervine lipsa mea de intelegere legata de legislatia in vigoare. Ghinionul meu este ca eu sunt programata la medicul de familie pe data de 28.04.2015, iar trimiterea trebuia sa mi se elibereze pe data de 20.04.2015 data la care nu am fost programata. Primind trimiterea am pierdut dreptul la reteta de medicamente compensate pe luna aprilie sau daca renuntam la trimitere pentru a primi medicamentele compensate trebuia sa platesc vaccinarea. Acum va intreb daca am avut ghinionul sa fiu muscata la alta data decat cea planificata la medicul de familie, unde este vina mea? Eu stiu ca vaccinarea antirabica face parte dintrun Program National care are alt regim decat cel medicamentele compensate si atunci mi se pare o bataie de joc la adresa pacientului sa fie pus pe drumuri, cand se putea rezolva toata treaba la nivel de spital asa cum a fost inainte. Se pune intrebarea cine are ghinionul si nu este inscris la vreun medic de familie nu i se mai administreza vaccinul, se imbolnaveste si transmite microbul si altor persoane? Am tinut neaparat sa transmit celor in drept sa reglementeze aceasta care mi se pare fara nici o logica. Iar daca tot trimit acest mail, mai am o intrebare. In cazul in care ma imbolnavesc si trebuie sa ma duc la medic, la alta data decat cea planificata numai am dreptul la consultatie gratuita sau de o trimitere la medicul specialist? Mentionez ca sunt asigurata la CAS. Va multumesc pentru raspunsul pe care mi-l veti da si pentru modificerile pe care le veti face in interesul pacientilor. Cu stima C.Foaltin

    0
    0

  • Foaltin Carmen-Karin pe 21 Apr 2015, 14:18
    vaccinul antirabic

    Am fost muscata de un caine. Normal, am mers imediat la spital la sectia urgente. Ei m-au trimis la chirurgie unde mi s-a administrat serul antitetanos, dupa care am fost indrumata sa merg la sectia infectioase pentru vaccinul antirabic. Primul vaccin mi s-a administrat fara trimitere de la medicul de familie. Incepand cu al doilea vaccin antirabic aveam neaparat nevoie de o trimitere de la medicul de familie. Aici intervine lipsa mea de intelegere legat de legislatia in vigoare. Ghinionul meu este ca eu sunt programata la medicul de familie pe data de 28.04.2015, iar trimiterea trebuia sa mi se elibereze pe data de 20.04.2015 data la care nu am fost programata. Primind trimiterea am pierdut dreptul la reteta de medicamente compensate pe luna aprilie sau daca renuntam la trimitere pentru a primi medicamentele compensate trebuia sa platesc vaccinarea. Acum va intreb daca am avut ghinionul sa fiu muscata la alta data decat cea planificata la medicul de familie, unde este vina mea? Eu stiu ca vaccinarea antirabica face parte dintrun Program National care are alt regim decat cel medicamentele compensate si atunci mi se pare o bataie de joc la adresa pacientului sa fie pus pe drumuri, cand se putea rezolva toata treaba la nivel de spital asa cum a fost inainte. Se pune intrebarea cine are ghinionul si nu este inscris la vreun medic de familie nu i se mai administreza vaccinul, se imbolnaveste si transmite microbul si altor persoane? Am tinut neaparat sa transmit celor in drept sa reglementeze aceasta noua reglementare care mi se pare fara nic o logica. Iar daca tot trimit acest mail, mai am o intrebare. In cazul in care ma imbolnavesc si trebuie sa ma duc la medic, la alta data decat cea planificata numai am dreptul la tratament gratuit sau de o trimitere la medic specialist? Mentionez ca sunt asigurata la CAS. Va multumesc pentru raspunsul pe care mi-l veti da si pentru modificerile pe care le veti face in interesul pacietilor. Cu stima C.Foaltin

    0
    0

  • PETRICA CONSTANTIN pe 11 Feb 2015, 20:18
    MEDIC FAMILIE

    Am sunat LA MEDIC,si mi-a spus sa no mai deranjej pe acest numar(0745646588).Acest numar se foloseste intre orele 09 -15.cand este la cabinet.Ma antreb de ce platim sanatatea,daca nu beneficiem de ea.CINE NE AJUTA PE NOI CEI BOLNAVI ,DE CE PLATIM MEDICII DE FAMILIE DE GEABA,.UNDE INTRA BANII DE LA SANATATE,DACA MEDICII SE ANTORC CU SPATELE LA PACIENTI.NU AR TREBUI SANCTIONATI,SAU DATI AFARA DIN SANATATE.

    0
    0

  • POPA E pe 5 Feb 2015, 12:07
    bolnavul umilit de sistemul de sanatate

    Este vorba de o persoana draga mie...tatal meu care are varsta de 76 ani,este ffff bolnav:cancer la colon(anus contranaturi),diabet,tensiune arteriala si multe altele.Am ajuns la urgenta la sf.luni dec.2014 dupa ce a ametit la masa si avea dureri de cap....la spital(urgenta) dupa ce am stat 2h,o asistenta a zis ca de ce nu i-am dat un algocalmin si nu trebuia sa-l mai caram pina acolo.A primit ceva medicamentatie ptr.durerile de cap si a fost trimis acasa.Dupa sarbatori si-a facut un tomograf iar dupa aproape doua saptamani a fost programat la dr.specialist sa stim totusi ce are.In 26 ian.2015 a primit rezultatul(dupa o luna )ca a suferit un accident vascular.Astazi 05.02.2015 ca sa mearga la o consultatie la cardiologie trebuie sa stea la rand la fisier(adica afara in frig si in picioare) de dimineata de la ora 3.00 pina la 7.00 când primeste un bon din 5 cate sunt disponibile intr-o zi(este o umilinta si o bataie de joc ptr batranii nostri)iar de la ora 8.00 dupa ce a stat acolo 4h in picioare asa cu noaptea incap si in frig sa prezentat la usa doctorului ptr o consultatie.ACESTA ESTE SPITALUL DIN DEVA,SPER SA SE IA UNELE MASURI IN CAZ CONTRAR VOI BATE SI LA ALTE USI....PTR.CA ESTE REVOLTATOR CEEA CE SE INTIMPLA IN ZILELE NOASTRE CU PARINTII , BUNICII NOSTRI SI CU NOI.

    0
    0

  • Neamtu Costel pe 2 Feb 2015, 18:30
    intrebare

    De ce statul roman ami trage in fiecare luna bani din pensie pentru sanatate - daca nici-o unitate spitaliceasca din aceasta tara nu-mi face un RMN - fiind asigurat ... ci doar pe bani !!! - pe cine trebuie sa strang de gat ? - sa pot beneficia si eu de serviciile medicale in Romania ca asigurat , cu card de sanatate cu ... toate prostiile cerute de Ministerul Sanatatii ??? Sa-mi spuna Banicioiu - pe el trebuie sa-l strang de gat ? ca ... alta sansa - nu vad !

    0
    0

  • CRISTINA pe 6 Nov 2014, 14:17
    FARA RASPUNS

    Si tot eu intreb ,: DE CE O FEMEIE CARE A SUFERIT O MASTECTOMIE in urma unui CANCER DE SAN nu este persoana CU HANDICAP? De ce i se taie drepturile ? Credeti ca intr-un an de zile i-a crescut sanul la loc? AFLATI CA NU . MAI ganditi-va si la noi. ma indoiesc ca cineva sa citeasc ACESTE DURERI dar spuneti DOAMNE FERESTE. Aveti sotii, fiice chier si mame , dar pentu ele sigur s-ar putea orice.\ Sa avfeti o zi buna

    0
    0

  • CRISTINA pe 6 Nov 2014, 14:09
    FARA RASPUNS

    constat cu parere de rau ca nimeni nu a raspuns macar la una din nemulltumirile adresate pe aceasta pagina . DECI ? Este indiferenta si nesimtire. nu intereseaza pe nimeni de aceasta lume necajita. Le este bine lor si atat, E jalnic. Domnule prim ministru al sanatatii uitati-va si la noi oamenii de rand nu numai la cei apropiati domniei voastre.

    0
    0

  • CRISTINA pe 6 Nov 2014, 14:09
    FARA RASPUNS

    constat cu parere de rau ca nimeni nu a raspuns macar la una din nemulltumirile adresate pe aceasta pagina . DECI ? Este indiferenta si nesimtire. nu intereseaza pe nimeni de aceasta lume necajita. Le este bine lor si atat, E jalnic. Domnule prim ministru al sanatatii uitati-va si la noi oamenii de rand nu numai la cei apropiati domniei voastre.

    2
    0

  • POPA MARIA pe 20 Oct 2014, 19:21
    reteta

    Buna ziua .Va rog sa-mi raspundeti daca medicamentele de pe reteta se schimba compensarea in fiecare luna ??? Eu merg la aceeasi farmacie ,iau aceleasi medicamente dar coeficientul de compensare scade in fiecare luna deci reteta e mai scumpa de la luna la luna .PE PRODUS ESTE ACELASI PRET IN FIECARE LUNA .Multumesc pentru raspuns .

    0
    0

  • florin pe 14 Oct 2014, 15:46
    de la Ana la Caiafa

    Am fost la medicul de familie si am luat trimitere catre medicul specialist; am fost la medicul specialist, i-am dat trimiterea si acesta m-a trimis sa fac analize suplimentare (o foaie cu analizele de facut si stampila medicului specialist). Am fost la medicul de familie sa ii solicit o trimitere pentru o analize decontate. Acesta a refuzat sa imi dea trimitere, spunand ca specialistul trebuia sa imi dea trimitere. Prin urmare, le-am platit 100% din buzunarul meu. Apoi am fost internat in spital; la externare, am primit un tratament; i-am solicitat medicului specialist sa imi dea o reteta; acesta a refuzat si mi-a dat o scrisoare medicala si m-a trimis cu ea la medicul de familie sa iau retetaa compensata. Medicul de familie a refuzat sa imi dea reteta,spunand ca regulamentul nu ii da voie sa elibereze reteta o luna de zile de la externarea din spital. Cine are "dreptate" in cazurile de mai sus? Informatiile acestea sunt publice undeva? Unde pot sa reclam medicul care a "gresit" ?

    1
    0

  • Mona Oprea pe 2 Sep 2014, 19:09
    spitalul privat SANADOR

    Va rog sa-mi comunicati unde pot depune o sesizare/reclamatie referitoare la serviciile medicale si costurile acestora practicate in spitalul SANADOR - Bucuresti. Multumesc. Mona Oprea

    1
    0

  • luci pe 22 Aug 2014, 13:07
    intrebare

    as vrea sa stiu dece la femeile operate de cancer la sin li se taie drepturile de handicap---nu se gindeste nimeni ca noi miile de femei care suntem batute de soarta avem nevoie de aceasta suma chiar asa mica cum este--noi avem organ din corp lipsa care ne afecteaza mina si nu putem sa ne descurcam avind nevoie de ajutor ,avem nevoie de masaj limfatic care costa,avem nevoie periodic de investigati ,analize care costa---ma gindesc ca o sa raspunda cineva

    0
    0

  • medic pe 15 Iul 2014, 10:43
    ganduri si griji nationale

    Da doamna Mihaela bine ati scris. Nu intereseaza pe nimeni veritabilele probleme ale populatiei. De ce mai exista aceasta linie, chir nu stiu?!! Cu stima!!

    0
    0

  • Papadopol Manuela pe 10 Iul 2014, 12:39
    Atentie

    Chiar nu pot sa cred ca cineva va sta si va citi mesajele trimise,ca va lua cunostinta si va incerca in vreun fel sa rezolve problemele.Sunt atatea apeluri,cu adevarat disperate incat problema mea devine atat de neinsemnata......Asta e....intervine selectia naturala,cine rezista,e bine cine nu,se duce.Rusine statului roman pentru lipsa de respect fata de sanatatea publica

    0
    0

  • medic pe 19 Iun 2014, 17:49
    promptitudine

    Comentariul este de prisos. Atat poate face MINUNATUL NOSTRU MINISTER .......NICI MACAR NU NE ASCULTA. SINCER.... DE CE MAI AVETI ACEASTA LINIE??? PENTRU CAPATOS .... POATE!!!!!!!!!!!

    0
    0

  • medic pe 26 Mai 2014, 21:51
    pe cine mai contam

    Am trista convingere ca nu doreste nimeni sa ia in seama comentariile anterioare. Poate nu intereseaza pe nimeni PROGRAMUL NATIONAL DE SCREENING PRIVIND DEPISTAREA PRECOCE A LEZIUNILOR PRECURSOARE CANCERULUI DE COL UTERIN, deoarece nu ESTE NIMENI DIN MINISTERUL SANATATII INTERESAT, ci numai personajele implicate direct si care au doar interes personal, mai putin NATIONAL. Oricum este ultimul meu comentariu. M-am convins ca nu intereseaza pe NIMENI. Cu stima draga NIMENI!!!!!!

    0
    0

  • medic pe 22 Mai 2014, 17:46
    salvati screeningul

    Desi inca nu am primit un rapuns , fac un apel la dumneavoastra ca screeningul pentru cancerul de col uterin sa se desfasoare numai la spitalele de stat. Astfel va avea mai multa transparenta , cu rezultate in timp util, raportari la nivel national pe masura si va creste foarte mult eficienta acestui program. VA ROG SA-MI DATI UN RASPUNS IN ACEST SENS. Va multumesc!!!

    0
    0

  • medic pe 21 Mai 2014, 12:55
    revenire screening

    Revin la comentariul anterior referitor la screeningul - test PAP , pentru cancerul de col uterin cu rugamintea deosebita la dl ministru al sanatatii si factorilor de resort din minister , ca aceasta activitate sa se desfasoare doar la spitalele de stat , deoarece pe de o parte ar elimna dificultatile de prelucrare a datelor si buna desfasurare a activitatii de screening, dar ar putea fi in acelasi timp o sursa financiara pentru spitale si asa greu incercate cu acest aspect. Legea a permis si policlinicilor private sa efectueze teste de screening, dar exista cazuri in care aproape numai acestea sunt implicate, in detrimentul spitalelor de stat . Consider imperios necesar revenirea programului de screening la spitalele de stat , pentru a avea maxima eficienta a activitatii, implicit o sursa de venit atat de necesar pentru spitale. In speranta unui raspuns din partea dumneavoastra , va multumesc!

    0
    0

  • medic pe 20 Mai 2014, 23:01
    screening

    Sunt medic anatomopatolog si desfasor activitate de screening in cadrul subprogramului national de preventie al cancerului de col uterin. Am mai efectuat aceasta activitate in anul 2005 si 2006( numai la spital de stat!), dar si in 2012, 2013 si in prezent. Din anul 2012 legea a permis intrarea in programul national de preventie a cancerului de col uterin si a sisitemului privat, moment in care aceasta activitate a fost efectuata preferential , fara o repartizare corecta si judicioasa a testelor PAP, in defavoarea unor spitale importante. Cu respect propun domnului ministru al sanatatii ca programul national de screening- preventie cancer de col uterin, sa se desfasoare doar la spitalele de stat asa cum a fost pana in anul 2012. Astfel se poate realiza un control intern, dar si extern privind actul medical, va creste responsabilitatea medicala si implicit eficientizarea acestei activitati. Importanta testului de screening consta( daca este aplicat corect si cu responsabilitate!!!) in scaderea incidentei acestei boli in special la varste tinere, precum si scaderea morbiditatii si implicit a mortalitatii, cauzata de cancerul de col uterin. In speranta ca propunerea mea va avea intelegere, va urez toate cele bune. Cu stima!

    0
    0

  • Sanda Stefan pe 7 Mai 2014, 10:51
    Viza unitati medicala refuzata pe trimitere analizele medicale

    Buna ziua Am recomandare de la medic din policlinica HIPOCRAT -socului pentru analize medicale de sange, eu vreau sa-mi fac analizele intr-un alt laborator in care am mai multa incredere, cei de la policlina Hipocrat refuza sa-mi puna viza unitati medicale pe trimitere pe motiv ca trebuie sa fac analizale in laboratorul lor. Este corect sa fiu obligata sa fac analizale la ei? Mentionez ca trimiterea este gratuilta, nu am posibilitati sa plataec aceste analize. In asteptarea unui raspuns, Va multumesc Sanda

    0
    0

  • george pe 6 Feb 2014, 20:08
    posturile vacante din spitalul suceava

    domnule ministru, este posibil ca dupa 23 de ani vechime in spital sa mi sa ceara 7000 de eur spaga pentru a intra pe post de asistent in spital de catre managerul spitalului.

    0
    0

  • Liliana Vasile pe 30 Ian 2014, 19:04
    sunteti siguri ca cetedoare@ms.ro e ok?

    Voi va bateti joc! Am vrut sa trimit un email pe adresa cetedoare@ms.ro si nu ma lasa Yahoo.Imi spune ca adresa nu este valida. La telefon prinzi greu.

    0
    0

  • vasuiu pe 22 Ian 2014, 15:00
    Ecografie abdominala

    Cum este posibil asa ceva sa stai la usa cabinetului medical si sa nu te antrebe nimeni de ce esti acolo.Vreau sa relatez ca am stat 3 ore si am insistat si apoi pentru o ecografie abdominala sa ma programeze peste o luna ,mentionez ca sunt o persoana cu un handicap si ma deplasez foarte greu.Considerati ca normal asa ceva?

    0
    0

  • ion romanul pe 17 Ian 2014, 06:51
    Institutul Ioan Cantacuzino

    Stimate Domnule Ministru Eugen Nicolaescu. Cu respect doresc sa amintesc actul de diuspret,si desinteres,ca sa nu spun criminal la nivel national de cei care se fac vinovati privind iresponsabilitatea situatiilor vaccinilui antigripal,care se pare ca ajunge la gunoi..Se stie ca cei mai afectati vor fii copii si batrini,fireste cat si intregul popor,In fapt constiinta este vocea interioara care ne avertzeaza,ca suntem,ca existam,intr-un cadru social,este lumina inteligentei,pentru a distinge binele de rau,este un fel de busola a omului,este un tribunal interior.Dar este regretabil cand unii in mod intentionat,omit cu buna stiinta,orchestrand fel de fel de strategi pentru atingerea unor scopuri,bine studiate si mascate destul de condamnabile in detrementul unei natiuni,contra interesului acestui popr,.Se stie ca acest Institut este recunoscut pe plan mondial el reprezentand un scut,un bastion,o realizare al acestu neam pentr,si in binele lui,de a fi o natiune sanatoasa prospera etc.Se mai cunoaste faptul ca distrugerea acestui institut s-a urmarit inca din anii precedenti dar gratei interventiei si naltei intelegere a domniei voastre cat si a premierului Victor Ponta a fost repus in situatia de a reproduce vaccinului atat de necesar cu posibilitati mari pe viitor de producere si altor medicamente,deaceia va rugam sa nu lasati sa se ruineze acest edificiu,aceasta realizare la nivel mondial,iar cei ce se fac vinovat sa fie trasi la raspundere.Acolo exista un personal de valoare,care pe linga faptul ca vor deveni somewri,dar oare noi romanii ce vom face,vom cumpara medicamente de la alti producatori,care si de care multi se indoiesc de eficacitatea acestora si la ce preturi,cat si oare ptr ce???ca uni cu interese si scopuri murdare antinationale sa-si atinga scopurile meschine,va rugam nu lasati sa se intample asemenea nelegiuiri.In speranta ca vocile noastre vor fi auzite,va multumim cu urarea sincera de sanatate multa.Multumesc

    0
    0

  • grup de medici si asistenti pe 5 Ian 2014, 21:34
    nereguli ale dr. Caliman Cristina

    La Spitalul Judetean de Urgenta Tg.Jiu,de cind s-a angajat managementul privat lucrurile merg in deriva,in sensul ca dr Caliman Cristina sub blinda obladuire a CJ Gorj trateaza lucrurile ca intr-un regim fanariot dictind regulile dupa bunul plac si incalcind flagrant toate legile romanesti ,inclusiv codul muncii,programind concediile de odihna dupa bunul plac iar in cazul in care refuzi se recurge la diverse amenintari,incalca legea "39/ 2008"mutind personalul dupa bunul plac tot pe principiul amenintarii .Mai nou medicii parasesc sistemul din cauza acestei individe ,asist.medicali nu stiu cum sa mai abordeze subiectul . Ne gandim de fapt ce se doreste sa se intimple cu Spitalul Judetean Tg.Jiu.Dorim sa sesizam aceste aspecte si la "Corpul de Control al Primului Ministru",deoarece in conditiile actuale nu se poate lucra la parametrii eficienti si pentru pacienti,iar noi consideram ca breasla medicala trebui sa lucreze pentru pacient si in folosul pacientului si nu pentru mofturile dr.Caliman "dir. medical ",fara concurs ,cu interimat de 2 ani ,fara a avea primariat ,iar ca si activitate medicala aproximativ 3 ani. Am sperat ca avand "Prim Ministru" de la Gorj avem si plus de calitate in multe domenii si mai ales in cel medical,dar se pare ca sperantele sunt desarte si daca nu avem o minte sanatoasa nici la alegeri nu putem fi sanatosi. Speram sa se ia atitudine sa ramanem in continuare SJU Tg.Jiu si sa putem lucra eficient in folosul pacientilor.

    1
    0

  • MIHAI MARIEA pe 3 Oct 2013, 16:18
    POATE CINEVA VEDE GANDESTE, SI FACE CEVA

    Dl. Ministru, va scriu cu durere in suflet si cu speranta ca dv. sau cineva cu capul pe umeri v a citi aceste cuvinte.Cu speranta ca cineva, un om normal care judeca va vace ceva pentru a ajuta omul bolnav cat este internat pentru boala lui sa fie ingrijit cu medicamente, cu curatenie si cu mancarea corespunzatoare pentru ai da sanatatea cat de cat.Dl Ministru sau cine este in masura rezolvari cazului si problemelor in sanatatea, in spitalele din orasul TG. JIU,ne ati lasat pe mana "barbarilor, ciocoilor de la conducerea orasului, de Consilierul Judetean TG -JIU, sa ne termine de finitiv?Dv. a ti spus"Autogospodariti va dar nu taiati din salarile angajatilor"sau ceva asemanator.ESTE POSIBIL DL MINISTRU intr-un oras marisor(TG- JIU) in centru lui, intr-un spital de urgenta cu destula importanta si sectii de importante, fara medicamente, fara mareiale consumabile,anastezii..etc.Este posibil sa se faca la nivelul conduceri din Manager privat pus de DL PRESEDINTE al Consiliului TG JIU(pe motiv de a aduce profit, dar el l a terminat definitiv)si DL Director economist sa se modifice organigrama spitalelor in oras, din 3 spitale destul de importante sa se spuna ca este unul, o farmacie, un laborator si o bucatarie?Au privatizat si spalatoriea si a facut numai cheltueli...Dl Ministru, e posibil sa gatesti si sa distribui mancarea bolnavului in curtea spitalului din masina ca vai de ...lume?E posibil asa ceva oare? noi muncim pentru sanatatea omului sau pentru muncitori de la cules de prumbi de pe camp?Dl Ministru suntem in tara Democratica,sau slugi la boeri de pe vremea strabunicei mele?Am ajuns sa muncim ca niste sclavi cu un salariu de 7 sau 8 mil/ luna pentru a scuti salarile altora din birou,pentru a plati salariu Managerului? Sa faca economii de pe urma noastra tot celor de jos si care nici nu mai suntem , macar cat ar trebui?Poate intrati va rog si peste cei din conducerea din aceste spitale, orasenesti, judetene sau...cum se numesc.Va multumesc si cred ca cinva va luoa masuri si in privinta acestor"MARI DOMNI CARE SPERA CA SUNT MAI SUS DECAT DUMNEZEU DE NE CHINUIE ASA PE MUNCITORI MICI, MICI, SI DACA SPUNEM CEVA DE URMARESC LA TOT PASUL"

    0
    0

  • MOICA AFILON pe 29 Aug 2013, 11:05
    Cardul National de Sanatate

    Va propun o solutie viabila pentru distribuirea CNde San.:apelarea la cadre didactice,pensionari,cadre medicale pensionate etc.Cel putin la sate se poate aplica usor.In 1993,eu si sotia MOICA SATA,am colectat de la cetateni cupoanele pt.FPS.Daca vom fi soplicitati,va asiguram ca in com.ZAVOI,Caras Severin,vom distribui in masxim 15-20 zile toate cardurile catre asigurati,conform unui tabel care-l faceti sau care il vom face noi,cu toate datele asiguratului.Vom merge din casa in casa si vom distribui cardurile.nu vom astepta sa vina asiguratul la Dispensar sau la medicul de familie.Pt. medici este un fleac 5 lei/card dar,pt.un pensionar este ceva.INCERCATI ACEASTA VARIANTA CHIAR SI CA EXPERIMENT.Va multumesc.MOICA AFILON si MOICA SATA,tel 0728-826306.Am facut aceasta propunere si CNAS dar n-am fost luat in seama.

    0
    1
Pagina « 1 2 3 4 5 6 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod