Mierea combate sinuzita cronica

Cercetari recente efectuate de specialisti canadieni de la Universitatea Ottawa arata faptul ca mierea este un remediu natural eficient impotriva sinuzitei cronice.
Studiul a fost prezentat la Intalnirea Anuala din Chicago a American Academy of Otolaryngology. Unele forme bacteriene care provoaca sinuzita nu pot fi combatute cu  tratamentele pa baza de antibiotice. Potrivit studiului, mierea este un produs eficient impotriva acestor tipuri de bacterii.

Datorita faptului ca poate trata diferite tipuri de infectii, specialistii sunt de parere ca mierea poate fi eficienta si in tratamentul rinosinuzitelor cronice.

Tratamentul pe baza de miere este o alternativa benefica si din punct de vedere economic.
Anual, numai in Statele Unite sunt afectate de sinuzita cronica aproximativ 31 de mlioane de persoane.

Sinuzita cronica este o boala inflamatorie cronica a cailor respiratorii superioare. Este foarte asemanatoare cu astmul. In mod obisnuit este cauzata de catre o infectie bacteriana sau fungica.

Sursa: La Stampa
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ali pe 30 Oct 2008, 08:25
    Deviatie de sept-sinuzita

    Copilul meu are sinuzita si deviatie de sept, are 10 ani si nu stiu daca pot sa-l operez. Voi stiti ceva?

    0
    0

  • olaru mihaela pe 27 Oct 2008, 19:47
    Sinuzita boala crunta...

    In primul rand, buna seara! Vreau sa va zic ca eu sufar de sinuzita de mai bine de 5 ani! Caut un remediu pentru tratarea acesteia! Cred ca sfatul dvs, imi va fi de mare folos! Va multumesc din suflet!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod