Merisorul amelioreaza simptomele incontinentei urinare

Facebook Twitter Comenteaza
Merisorul amelioreaza simptomele incontinentei urinare

Printre cele mai utilizate plante, atunci cand vorbim despre problemele tractului urinar, se numara afinul american.

 

Cunoscut si sub denumirea de cranberry sau merisor, afinul american se numara printre plantele ale caror proprietati ajuta la ameliorarea problemelor cauzate de incontinenta urinara, de cistita sau de alte infectii urinare. Administrarea produselor pe baza de afin american s-a dovedit a fi utila in prevenirea si recidiva incontinentei urinare insa metoda de preparare si de ingerare a produsului sunt extrem de importante atunci cand dorim ca tratamentul sa fie eficient.



“Sucul fructelor de afin american si extractul obtinut din ele au actiune antiinflamatoare asupra organelor urinare. Prin efectul ei dezinfectant, planta impiedica Escherichia Coli, germenul responsabil cu circa 80% din totalul infectiilor, sa atace celulele tractului urinar, favorizand eliminarea urinei”,
a explicat dr. Cristina Bogdan, medic naturopat, reprezentantul medical al capsulelor naturale produse de Arkopharma.

Statisticile arata ca incontinenta urinara afecteaza femeile de 5 ori mai frecvent decat barbatii.
Aproximativ 10-25% dintre femeile intre 25-65 de ani sufera de o forma de incontinenta urinara, procentul crescand la 40% la femeile cu varsta peste 65 de ani.
Desi, in prezent, exista numaroase optiuni pentru combaterea acestor probleme legate de tractul urinar, tratamentele naturiste castiga tot mai mult teren in randul pacientilor, deoarece acestea asigura alternativa la remediile medicamentoase, care de cele mai multe ori au contraindicatii puternice.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Stefi pe 1 Oct 2013, 06:13
    merisorul

    merisorul american(canadian)mai bine spus rachitele creste si in flora spontana din imprejurimile orasului Vatra Dornei,eu il folosesc de multi ani si beneficiile sunt nenumarate.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod