Medicii de la Spitalul de Pneumoftiziologie Baia Mare au renuntat la proteste

Dr. Ion Bazac, ministrul Sanatatii i-a anuntat ieri pe cei 8 medici de la Spitalul de Pneumoftiziologie din Baia Mare ca a acceptat demisia managerului, dr. Gheorghe Bota.
Zilele acestea o echipa de juristi a Ministerului Sanatatii va cauta o solutie juridica pentru ca medicii demisionari sa fie reangajati.

Tot din ordinul ministrului Bazac, o echipa a Ministerului Sanatatii se va deplasa joi, 16 iulie, la spitalul din Baia Mare pentru a analiza impreuna cu autoritatile locale eficienta acestei unitati, mai ales a sectiei de chirurgie. Ministrul Sanatatii a declarat ca se va analiza oportunitatea transferului sectiei la spitalul judetean sau chiar a desfiintarii acesteia. 
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ha ha ha pe 15 Iul 2009, 00:21
    ha ha ha

    ex managerule,actualmente menajer,hai sa lamurim niste lucruri ,sa nu bagi tu lumea in ceata: 1. ai fost demis nu ti-ai fi dat demisia in vecii vecilor ci ai fi continuat conflictul(doar ai afirmat ca iti place) 2.TU ai reusit sa faci de ras spitalul tbc prin aparitia in presa a diferitelor articole despre scandal,tu te-ai umplut de rusine la ce ai facut din personalul din spital 3. bai bolnavule psihic,tu erai agresat??? poi cine te cunoaste te stie de dictator,de tiran,nu uita ca cine seamana vant culege furtuna... 4. menajerule ,tu nu ai nimic comun cu crestinatatea,tu care calci omul in picioare,care terorizezi si ameninti...tu care ai amanta in spital... 5.minti cu tupeu cand spui ca te vor 85%din personal,cand se stie cum ai OBLIGAT personalul sa semneze pt tine( unii sub presiune),fii linistit in privinta angajatilor NU TE MAI DOREAU DE MANAGER!!! 6.imi place poza asta ,din articol,parca stai si te intrebi:" sa mai stau sau sa plec la satu mare"? PLEACA, SI NU UITA SA-TI DUCI SI AMANTA,ASISTENTA SEFA!!!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod