Medicii de familie se pot perfecţiona gratuit, online


Facebook Twitter Comenteaza
Medicii de familie se pot perfecţiona gratuit, online

Toţi medicii de familie din România au acces gratuit la perfecţionare medicală online acreditată EMC.

 

Societatea Naţională de Medicina Familiei (SNMF) lansează portalul www.formaremedicala.ro prin intermediul căruia medicii de familie pot obţine credite EMC într-un mod interactiv şi se pot perfecţiona profesional gratuit în diverse arii de patologie.

Portalul www.formaremedicala.ro este primul instrument de învăţare online lansat de SNMF şi dedicat dezvoltării profesionale a celor aproximativ 11.800 de medici de familie din ţară.

Platforma le oferă acestora, printr-o simplă conectare la internet, acces gratuit la cursuri interactive şi informaţii special concepute pentru ei, prin care medicii de familie îşi vor putea creşte competenţele profesionale în arii de patologie variate, obţinând în acelaşi timp puncte EMC.

Acest instrument de e-learning este o metodă nouă şi modernă de învăţare, folosită cu succes la nivel internaţional, ce vine în completarea instrumentelor tradiţionale avute la îndemână până acum de medicii de familie din România - participarea la conferinţe, seminarii, studiul tratatelor specifice, publicarea de articole în reviste de specialitate, susținerea examenelor de grad profesional, abonarea la reviste de specialitate. 

Obiectivul final al portalului este acela de a sprijini medicii de familie în efortul lor de a oferi pacienţilor îngrijire de cea mai bună calitate, bazată pe informaţii bogate şi de mare actualitate în domeniul medical. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod