Medicamentele impotriva impotentei vindeca si tumorile

Medicamentele folosite pentru tratarea impotentei ajuta in lupta pentru tratarea tumorilor maligne pe creier, sustin cercetatoii din S.U.A. Testele arata ca 2 dintre medicamentele pentru disfunctiile erectile sunt de ajutor in chimioterapia impotriva tumorilor pe creier, sustine echipa de cercetatorii de la Centrul Medical Cedars-Sinai, din Los Angeles, in urma unui studiu realizat pe soareci.
Soarecii cu tumoare pe creier au mai trait 42 de zile dupa ce au fost injectati cu medicamentul pentru cancer andriamcin. Dar, cand acestora li s-au administrat si medicamente impotriva impotentei, cunoscute in mod general ca vardenafil, soarecii au supravietuit mai mult de 53 de zile.

Dintre toate medicamentele impotriva impotentei, Levitra s-a dovedit a fi cel mai eficient, sustin cercetatorii in jurnalul Studii Despre Creier.

Levitra si Viagra fac parte din clasa medicamentelor cunoscute ca inhibitori PDE5.
Acestea au fost testate si ca mendicamente impotriva afectiunilor cardiovasculare deoarece scad presiunea sanguina.

"Am ales andriamcin pentru acest studiu deoarece este unul dintre cele mai eficiente medicamente impotriva tumorilor canceroase pe creier si care, de asemenea, prezinte putine efecte negative la nivelul organismul animal sau uman", sustine neurochirurgul Dr. Keith Black, cel care a condus acest studiu.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mircea pe 15 Aug 2008, 11:18
    Pierdere de timp

    Daca medicina "moderna" s-ar putea concentra pe aflarea cauzelor care produc cancerele am putea avea rezultate uimitoare. Dar asa, toti incearca sa tina muribundul mai mult in viata fara a rezolva problema care l-a doborat de fapt. E jalnic. Si sper ca nu e o situatie generata de dorinta unora de a face mai multi bani, caci atunci ar fi de-a dreptul criminal...

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod