Medicament natural pentru tratarea virozelor

Virozele respiratorii reprezinta cea mai frecventa afectiune a sezonului rece. Pentru tratarea lor compania ASI Pharma a lansat Kaloba - un medicament natural antiviral, care poate fi folosit cu succes ca alternativa la tratamentul cu antibiotice al infectiilor respiratorii.
Datorita profilului de siguranta excelent, Kaloba reprezinta un medicament sigur, eficient si bine tolerat, ce poate fi recomandat ca tratament profilactic si pe termen lung atat adultilor cat si copiilor cu varste de peste 6 ani.

Specialistii atrag atentia ca persoanele afectate de viroze respiratorii au tendinta de a lua medicamente, in special antibiotice fara a consulta un cadru medical.
Virozele respiratorii sunt in proportie de 90% de origine virala si nu raspund la tratamentul cu antibiotice.
De aceea, medicii recomanda sa se abordeze tratamentul infectiilor respiratorii inca de la primele simptome cu produse imunomodulatoare, secretomotorii, simptomatice, precum Kaloba.
In cazul aparitiei semnelor de suprainfectie bacteriana si numai la recomandarea medicului se administreaza antibioticul.  

Virozele respiratorii reprezinta cea mai frecventa afectiune a sezonului rece.
In fiecare an, adultii dezvolta pana la 4 episoade acute de infectii ale cailor respiratorii, in timp ce copiii pot dezvolta pana la 8-12 astfel de episoade.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • LILI pe 1 Feb 2009, 21:38
  tratarea virozelor

  AS DORI CA ATUNCI CIND RECOMANDATI UN MEDICAMENT SA TRECETI SI PRETUL LUI SI UNDE SE POATE GASI

  0
  0

 • Simplu pe 31 Ian 2009, 16:02
  Măceşe şi Ceapă tocată

  Un ceai de măceşe şi puţină ceapă tocată vindecă negreşit viroza.

  0
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod