Maratonul Speranţei pentru copiii bolnavi de cancer

Facebook Twitter Comenteaza
Maratonul Speranţei pentru copiii bolnavi de cancer

Organizat în numele uneia dintre victimele acestei maladii, care a alergat 144 de kilometri cu un picior amputat, Maratonul Speranţei va avea loc loc sâmbătă, 11 septembrie, începând cu ora 11:00.

 

Maratonul are scopul de a informa publicul despre nevoia de a găsi un tratament împotriva cancerului, precum şi al strângerii de fonduri pentru cercetare medicală în domeniu.

Organizat de Şcoala Internaţională Americană din Bucureşti (AISB), maratonul va avea linia de start şi de sosire va fi în faţa Şcolii Internaţionale Americane din Bucureşti din Şoseaua Pipera numărul 196.

Traseul de 5 km care va trece prin padurea Băneasa, cu întoarcere la sediul AISB.

Anul acesta marchează a unsprăzecea ediţie a Maratonului Speranţei Terry Fox şi până în prezent s-au strâns peste 125.000 dolari pentru a sprijini lupta împotriva cancerului în România. Banii strânşi vor fi donaţi institutelor locale din România care desfăşoară cercetări pentru tratarea cancerului.

Participanţii pot merge, pot alerga sau pot doar să participe la festivităţi, pentru a sprijini lupta împotriva cancerului la copii.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod