Maratonul Bucureştiului ajută pacienţii de la Hospice Casa Speranţei

Facebook Twitter Comenteaza
Maratonul Bucureştiului ajută pacienţii de la Hospice Casa Speranţei

Participi la Maratonul Bucureştiului care va avea loc pe 17 octombrie şi ajuţi copiii şi adulţii care se luptă cu durerea la Hospice Casa Speranţei.

 

La Bucharest City Marathon, pe 17 octombrie oricine se poate alătura fie că aleargă, fie că încurajează alergătorii. Dacă eşti alergător experimentat poţi opta pentru maraton (42km) sau semi-maraton (21km). Dacă distanţele nu sunt însă deloc încurajatoare pentru ţine, poţi veni cu încă trei prieteni cu care să alergi la probă de ştafetă, fiecare dintre voi având de
 parcurs 10.5 km.


 
Cursa Populară este o altă opţiune pentru cei care nu au destul antrenament. Distanţa de 4 km poate fi parcursă într-un ritm rezonabil în maxim 25 de minute. Jumătate din taxa de participare pentru această probă va fi donată către HOSPICE Casa Speranţei. Copiii pot participa gratuit şi au de parcurs o distanţă de 1 km. Pe alergătorii în scaune cu rotile îi încurajăm să se înscrie la oricare din probele menţionate.

 
Anul acesta, Asociaţia Bucharest Running Club va continua colaborarea cu Viitor Plus - Asociaţia pentru Dezvoltare Durabilă şi cea cu Hospice Casa Speranţei, pentru a susţine programele ecologice şi umanitare derulate de acestea. Sumele de bani provenite de la cursa populară vor fi donate celor două organizaţii.
 
„Atletismul este cel mai accesibil sport şi de aceea are cea mai mare răspândire în lume. În plus, nu are limită de vârstă: anul trecut, cel mai vârstnic maratonist care a terminat cursă avea 80 de ani.
Asociaţia Bucharest Running Club şi-a propus ca misiune să adune în jurul unor evenimente sportive populare, pe toţi oamenii dornici să adopte un stil de viaţă sanatos”
, a declarat Valeria Racilă Van Groningen, preşedinte Asociaţia Bucharest Running Club.
 
Mai multe detalii pe site-ul oficial al maratonului

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod