Mai exista solidaritate? Hai s-o aratam sprijinind-o pe Raluca Pietroiu. #RalucaLupta

Raluca Tonciu (acum, Raluca Pietroiu) afla in urma cu 4 ani ca are o forma agresiva de cancer mamar. In ciuda eforturilor, boala a avansat, iar optiunile de tratament s-au imputinat. In prezent, ea se afla intr-un spital specializat in oncologie din China. Pentru a continua sa se trateze, ea are nevoie rapid de 100.000 USD.
Ce faceai acum 4 ani? Facebook-ul n-o sa te ajute, ca parca nu bate asa de departe. De regula, isi aminteste pe unde umblai si ce postai cu un an in urma. Nu ramane decat sa-ti bazezi raspunsul pe propria memorie. Cat de clar iti amintesti? Ralucai Tonciu (acum, Raluca Pietroiu) nu ii e deloc greu sa calatoreasca in timp; mai dificil ar fi sa uite cum afla, acum 4 ani, ca are o forma agresiva  de cancer mamar.

Tot atunci, incepea sa nu mai ia nimic din jurul ei de-a gata. In ciuda tuturor eforturilor - care au dus-o prin Austria, Turcia, Franta si China, dincolo de drumurile prin spitalele din Romania - boala a avansat, iar optiunile de tratament s-au imputinat.
In prezent, Raluca a luat calea unui spital specializat in cancer din China unde medicii ar putea sa o ajute. Pentru tratamentele de acolo, insa, ea are nevoie rapid de 100.000 USD.

Ralucai i-a fost recomandat si un medicament care ar putea stopa evolutia bolii, administrat pe o perioada de la 6 pana la 12 luni. E vorba de Afinitor, care este comercializat si in Romania, dar care costa in jur de 3.500 de euro pe luna. Sumele au devenit extrem de greu de sustinut, asa ca Raluca a lansat un apel catre noi toti pe profilul ei de Facebook si pe site-ul ei, RalucaLupta.ro, in vederea redirectionarii celor 2% din impozitul anual platit la stat catre fundatia care o ajuta sa stranga aceste fonduri, Asociatia Vindecatorii in Unde Theta.
Formularul se gaseste aici.

Povestea Ralucai, inceputa cu dorinta de a deveni medic veterinar si contactul pe care l-a avut cu marketing-ul si brandurile din postura de traducator pentru o companie de market research, aflam din doua articole publicate de AdPlayers. I s-a oferit o oportunitate in departamentul de vanzari al unei companii de outdoor si, de acolo, tot inainte a mers catre o agentie de publicitate pe o pozitie de Client Service Director, mai apoi indreptandu-se din nou catre activitatea vanzari, in cadrul News Outdoor Romania (in prezent Getica OOH). Pana cand, in 2011, i-a fost depistata boala, tot atunci avand loc si prima interventie chirurgicala, la Viena.
Doi ani mai tarziu, in 2013, boala a revenit cu metastaze osoase. In 2014, Raluca a mai primit o lovitura: recidiva cancerului la sanul deja operat in trecut.

Conturile pentru donatii sunt:

RO85INGB0000999900046911 - RON, titular Raluca Tonciu
RO56INGB0000999901632122 - Euro, titular Raluca Tonciu
RO96INGB0000999902656498 - USD, titular Raluca Tonciu, deschise la ING Bank - Sucursala Mosilor
COD SWIFT INGBROBU

PayPal: Bogdan Pietroiu


Cum mai putem dona?

 Companiile pot dona printr-un contract de sponsorizare sau donatie.  Pentru detalii privind contractul, contactati-l pe sotul Ralucai, Bogdan Pietroiu, la bpietroiu@gmail.com.
In paralel, s-a infiintat si un numar unde se pot face donatii in valoare de 2 EUR/SMS: 8832, cu sprijinul Asociatiei M.A.M.E.

Sursa: www.iqads.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod