Magazinele "de vise" vor functiona in continuare

Facebook Twitter Comenteaza
Magazinele

Magazinele "de vise" vor functiona in continuare, sustin distribuitorii din Romania, in ciuda Ordonantei de Urgenta care interzice comercializarea a 27 de substante si 9 plante din compozitia produselor etnobotanice.

Potrivit distribuitorilor si comerciantilor, magazinele care vand substante etnobotanice vor fi inchise cel mult o luna, pana cand vor substantele aflate acum in afara legii vor fi inlocuite cu altele. Managerul unuia dintre cele mai mari lanturi de magazine din Romania care comercializeaza astfel de substante, Alin Rotaru, a declarat pentru City FM ca in maximum o luna de zile, magazinele sale isi vor relua activitatea.
Substantele interzise vor fi inlocuite de altele care nu se afla pe listele propuse de Guvern, iar produsele nou create vor fi scoase la vanzare.

Potrivit unei ordonante de urgenta, adoptata ieri de Guvern, 27 de substante si 9 plante din compozitia produselor etnobotanice vor fi interzise pe piata din Romania. Ministerul Sanatatii spune ca vanzatorii de substante etnobotanice sunt obligati sa distruga produsele in termen de 10 zile de la publicarea ordonantei in Monitorul Oficial.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod