Invinge grăsimea prin lipoliză!

Odată cu sezonul cald, ne concentrăm tot mai mult ca aspectul fizic să fie de apreciat în orice situaţie. În cazul în care sunteţi o persoană ocupată dar vreţi să scăpaţi de grăsime într-un timp record, specialiştii ne recoamndă lipoliza.

În această perioadă preţul promoţional al unui tratament de lipoliză este de 250 lei pentru coapse sau abdomen. „Celulita este considerată greşit de unii ca fiind o boală. Ea este o acumulare a grăsimii în straturile subcutanate, dând tegumentului aspectul neplăcut de coajă de portocală. Celulita apare din adolescenţă odată cu modificarile hormonale specifice vârstei, urmate de creşterea rapidă a dimensiunilor corporale. Pereţii fibroşi inextensibili care separă lobulii de grăsime tracţionează inegal suprafaţa pielii dându-i aspectul capitonat de saltea sau coajă de portocală”, a declarat dr.

Daniela Căţănaş.

“Se dizolvă grăsimile localizate”

În cabinetul din str. Puţul lui Zamfir, nr 37, medicul dermatolog, Daniela Căţănaş rezolvă cu succes astfel de probleme cu ajutorul lipolizei. “Lipoliza  este o metodă de tratament prin care se dizolvă grăsimile localizate de dimensiuni mici sau medii de la nivelul stratului subdermal, grăsimi care nu pot fi eliminate prin exerciţii fizice sau diete. Lipoliza acţionează prin injectarea în stratul de grăsime a unui amestec de substanţe ce conţine fosfatidilcolina, PPC, o substanţă ce se găseşte în mod natural în corpul nostru având rol în emulsifierea şi descompunera grăsimilor şi a colesterolului.

Pacientul ideal pentru lipoliză este cel care are o greutate aproape de normală, cu o dietă sănătoasă, care prezintă acumulări de grăsime  localizată, care nu pot fi eliminate prin dietă sau sport: bărbie dublă, pliuri în zona axilară, grăsime în jurul genunchilor, interiorul coapsei, zona inferioară abdominală. Lipoliza este de asemenea ideală pentru corectarea inegalităţilor rezultate după liposucţie”, ne-a mai spus medicul.

“Rezultatele se văd de la o şedinţă la alta”

Şedinţele de lipoliză constau în injectarea unor substanţe, iar rezultatele sunt vizibile rapid.“Lipoliza constă în injectarea cu ajutorul unor ace foarte subţiri a amestecului ce conţine PPC în stratul de grăsime subdermic.

Injecţiile se fac la o distanţă de 1,5-2 cm astfel încât să se acopere toată suprafaţa de tratat. Numărul de şedinţe se stabileşte la prima consultaţie în funcţie de tipul de grăsime localizată şi de zona de tratat, astfel încât numărul  poate varia între 4-12. Intervalul între şedinte de asemenea poate varia de la 7 la 14 zile funcţie de răspunsul pacientului şi de evaluarea clinică. Rezultatele se văd de la o şedinţă la alta, prin diminuarea circumferinţei zonei respective, prin diminuarea stratului grăsos, prin înmuierea stratului adipos”, a adăugat dr.
Daniela Căţănaş.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod