Invata sa-ti ingrijesti corect dantura!


Facebook Twitter Comenteaza
Invata sa-ti ingrijesti corect dantura!

Velvet Dental lanseaza seria seminariilor “Sa desenam zambete!”. Din 8 martie, luna de luna, copiii dar si parintii lor vor invata cum sa-si ingrijeasca corect dantura. Pentru un zambet frumos si sanatos. Totul intr-o nota jucausa si foarte accesibila.

 

Iata ce vor afla picii care vor lua parte la cursuri: informatii generale despre anatomia gurii, functiile dintilor, frecventa periajului si ce presupun vizitele la medicul stomatolog. De asemenea, indrumati de un pedodont, acestia vor invata si vor exersa cum sa se perieze corect sau cum sa foloseasca ata dentara.



“Este important ca cei mici sa deprinda regulile unei igiene orale corecte de la varste foarte fragede. Practica mi-a demostrat ca sunt prea putini cei care stiu sa-si ingrijeasca dantura corespunzator. Dobandirea acestor obiceiuri ii va feri de probleme cu adevarat complicate ce pot interveni pe parcursul vietii” declara Viviana Banulescu, media pedodont la Velvet Dental Primaverii.

Parintii vor primi si ei informatii valoroase. Despre metodele de ingrijire dar si despre tratamentele adresate copiilor.
Despre aparatele dentare, radiografii sau sigilarea dentara.

“Proiectul Sa desenam zambete!  vine in continuarea activitatilor noastre de implicare sociala. In anii trecuti am desfasurat doua campanii de informare adresate adultilor - Cat de sanatos e zambetul tau? si Evalueaza-ti santatea dentara!. Ne-am gandit ca e potrivit sa ne indreptam atentia si asupra celor mici, mai ales ca obiceiurile se deprind cel mai bine in copilarie” afirma Cristi Costachescu, Managing Partner Velvet Dental.

Intra pe www.velvetdental.ro si afla mai multe despre noi.
Te asteptam in clinicile noastre sa te inscrii impreuna cu copilul tau la seminariile “Sa desenam zambete!”. E gratuit.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod