Intreaba despre celulele stem si ti se va raspunde!

Daca vrei sa stii mai multe despre celulele stem, despre recoltarea, stocarea si utilizarea lor poti sa faci o solicitare si sa primesti raspunsul prin telefon.
Poti sa postezi intrebarea pe site-ul www.celulestem.ro, care este un serviciu gratuit adresat tuturor celor interesati de domeniul celulelor stem din cordonul ombilical, de stocarea acestora in conditii de criogenare, dar si de utilizarea celulelor stem.

Acest sistem de informare este foarte usor accesibil si nu necesita nicio implicare suplimentara din partea vizitatorului sitului (financiar, deplasari, telefon...). Daca vrei mai multe detalii sau ai o intrebare legata de celulele stem poti sa faci o solicitare pe site, urmand sa fii sunat in intervalul orar specificat de tine.


Vei primi astfel informatii prin telefon, raspunsuri specifice la solicitarile sale. Fara niciun cost sau angajament din partea solicitantului. Noul site ofera informatii din presa din tara si din strainatate, avand si o sectiune video unde vizitatorii pot intelege prin intermediul filmuletelor ce inseamna acest domeniu medical relativ nou, dar cu un impact urias pe termen mediu si lung.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod