Indemn la responsabilitate si iubire

Facebook Twitter Comenteaza
Indemn la responsabilitate si iubire

Centrul Mures al Fundatiei Alaturi de Voi Romania in parteneriat cu Biblioteca Judeteana Mures organizeaza in data de 12 februarie 2010, de la ora 1100, in holul bibliotecii, campania "Fii responsabil! Iubeste cu grija!", eveniment traditional al ADV Romania de Valentines Day.

Organizatorii doresc sa sensibilizeze tinerii asupra responsabilitatii pe care o au cand iubesc, in ceea ce priveste protejarea in vederea evitarii transmiterii infectiei cu HIV, mai ales pe cale sexuala si sa pledeze pentru un comportament fara riscuri.

Evenimentul consta intr-o campanie de informare, constientizare si educare privind prevenirea transmiterii infectiei cu HIV, derulata de angajatii si voluntarii ADV Mures.

In holul bibliotecii va exista si un stand cu produse specifice pentru Valentines Day, realizate de tineri cu dizabilitati (inclusiv HIV/SIDA) la unitatea protejata autorizata Util Deco sectie interna a ADV Romania. Tot in cadrul evenimentului, participantii vor putea completa Integrama Iubirii, realizata de Alexandru Toth actor social ADV Romania.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod