In Israel se fac operatii pe cord gratuite pentru copii

Facebook Twitter Comenteaza
In Israel se fac operatii pe cord gratuite pentru copii

In atentia parintilor care au copii cu probleme cardiace ...

 

In Israel exista o clinica medicala care are o fundatie independenta cu rolul de a strange fonduri internationale pentru a plati operatii pe cord pentru copii. In acest moment sunt stranse fonduri enorme pentru cazurile din Romania. Se asigura costurile integrale pentru operatia in sine, tratament complet pre si post operator, cazare pentru un parinte. Parintele si copilul platesc doar biletul de avion dus-intors.

Pana acum, doar cativa copii din Romania au beneficiat de aceste operatii gratuite:

 

 

 

 

Mara Alida Mihaela Burada, Romania care a fost operata pe 5 ianuarie 2010

 

 

Daria Sofia Utiu, Romania care a fost operata pe 30 decembrie 2009

 

Denis Andrei Chircea, Romania care a fost operat pe 18 octombrie 2009

 

Smaranda Caprov, Romania care a fost operata pe 6 iulie 2003 

 

Vezi lista completa a copiilor care au beneficiat de aceste operatii pe site-ul fundatiei, de unde poti sa obtii toate informatiile necesare.

 

 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • kiss gheorghe pe 5 Feb 2014, 15:20
    operatie

    buna am un copil de 11 ani care anul acesta trebuie sa fie operat de inima de tahicardie cu sindrom wfm.si nu stim in ce parte sa ne indreptam. am dorii sa putem lua legatura cu acest spital.multumim.

    0
    0

  • kiss gheorghe pe 5 Feb 2014, 15:20
    operatie

    buna am un copil de 11 ani care anul acesta trebuie sa fie operat de inima de tahicardie cu sindrom wfm.si nu stim in ce parte sa ne indreptam. am dorii sa putem lua legatura cu acest spital.multumim.

    0
    0

  • Stoian Cornelia-Alexandra pe 24 Mai 2011, 19:37
    nevoie urgenta de operatie

    din nefericire, si verisorul meu are nevoie urgenta de operatie la inima iar parintii sai nu au bani sa-l opereze !! Ajutati-ma va rog frumos sa gasesc o modalitate de a-l ajuta, este un ingeras la fel ca toti ceilalti si merita!! orice sfat este binevenit

    0
    0

  • ghiurtucatalin pe 2 Ian 2011, 15:21
    ajutor

    sunt un tata disperat am un copil nou nascut care sa nascut cu o malformatie de cord la spitalul universitar unde este si acum poate ma puteti ajuta va rog sunt din bucuresti tel 0760029941 va multumesc

    1
    2

  • Dancea Ruth pe 30 Aug 2010, 17:04
    informatii clinica Israel

    si eu am o cunostinta care are un bebelus de cateva luni ce trebuie operat pana la varsta de un an altfel nu prea are sanse mari, va rog frumos daca imi puteti da o adresa de mail a unui parinte care s-a confruntat cu probleme de genul acesta, care-i procedura si cu cine trebuie luat mai intai legatura. Eu am trimis mai multe mail-uri la acea clinica insa n-am primit niciun raspuns. Va multumesc frumos.

    0
    1

  • dochian elena pe 20 Aug 2010, 12:33
    operatie

    si eu am un copil ce trebuie operat la inima fiind diagnosticat cu stenoza aortica congenitala stransa si un grad de handicap accentuat si de curand am aflat de clinica aceasta si prin intermediul fundatiei la care am apelat am reusit sa ajungem sa luam legatura cu acest spital . acum asteptam acceptul medicilor de acolo. puteti sa-mi spuneti cat poate sa dureze pana isi da acceptul intrucat copilul este in clasa a 8 a si peste 3 saptamani incepe scoala . va multumesc

    0
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod