În cadrul Programului Școlar Colgate, elevii devin Super Eroi ai zâmbetelor sănătoase

Colgate-Palmolive România a dat startul celei de-a 23-a ediții a Programului Școlar Colgate, un amplu demers educațional prin intermediul căruia elevii din clasele primare învață cele mai importante reguli și sfaturi despre igiena orală.

Până în prezent, peste 5.300.000 de copii au beneficiat de acest program și au devenit super eroi ai zâmbetelor sănătoase. În întreaga lume peste 500 de milioane de copii din 80 de țări beneficiază de acest program.

Anul acesta, Programul Școlar Colgate a debutat pe 8 aprilie la Casa de Cultură Hunedoara, unde peste 600 de copii au participat la o lecție deschisă susținută de un reprezentant Colgate-Palmolive România.

În cadrul evenimentului, elevii au primit cele mai utile sfaturi și informații despre igiena orală de la specialiști în domeniu.

Doctorul Măseluță, celebrul personaj al programului, a fost și el prezent și le-a arătat copiilor ce trebuie să facă pentru a avea mereu o dantură sănătoasă. Totodată, copiii au intrat în universul zâmbetelor sănătoase cu ajutorul filmului educațional al Programului Școlar Colgate, care le  prezintă într-o manieră ludică pricipalii pași pe care trebuie să-i respecte în fiecare zi pentru a avea dinți sănătoși. Acțiunea este completată de exemplificarea tehnicii corecte de periaj dentar cu ajutorul modelului demonstrativ, toți copiii prezenți fiind direct implicaţi în acest proces interactiv.

La finalul lecției, copiii au primit toate instrumentele necesare pentru a putea fi în fiecare zi super eroi ai zâmbetelor sănătoase: produse speciale de îngrijire a dinților, un pliant cu sfaturi pentru părinți și un pliant pentru însemnarea periajului zilnic, oferite de Colgate România.

Totodată, fiecare clasă participantă a primit un DVD educativ cu Doctorul Măseluță. Informațiile și materialele au scopul de a-i familiariza pe copii cu principalele concepte de îngrijire orală, într-un mod prietenos și eficient, adecvat vârstei lor.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod