Impreuna pentru drepturile pacientilor

Facebook Twitter Comenteaza
Impreuna pentru drepturile pacientilor

Asociatia Nationala pentru Protectia Pacientilor si-a manifestat dorinta de a se alatura Conferintei Nationale a Pacientilor, organizata la Bucuresti, in perioada 11-13 martie 2010.


Vasile Barbu, presedintele Asociatiei Nationale pentru Protectia Pacientilor, a declarat ca proiectul Conferintei Nationale a Pacientilor are, prin prisma fortelor reunite in cadrul acestui eveniment, toate premisele sa devina o manifestare de referinta si de traditie in slujba pacientului roman. "Ma asociez cu incredere acestui proiect, in speranta ca noi, toti cei care luptam pentru pacientii din Romania, ne vom da mana la acest eveniment, iar de aici va reiesi o singura voce, puternica, care sa pozitioneze pacientul in centrul sistemului de sanatate din Romania" , a declarat acesta.


"Pacientii nu trebuie sa reprezinte o forta de manipulare, ci trebuie sa fie un reper pentru toti actorii din domeniul sanatatii. Ma bucur ca majoritatea temelor de dezbatere din cadrul Conferintei Nationale a Pacientilor rezoneaza cu conceptia mea despre ceea ce ar putea ajuta la imbunatatirea conditiei pacientului roman. Am sustinut intotdeauna drepturile pacientilor din Romania. Citind Manifestul pentru Pacienti, lansat de catre Sanatatea Media Group, imi dau seama ca acest document vine, in mod firesc, sa intregeasca proiectele noastre de sprijinire a pacientilor din tara noastra.
Manifestul pentru Pacienti este o idee inovatoare, avand in vedere ca aduce in dezbatere publica instaurarea lunii martie drept Luna Pacientului din Romania, precum si infiintarea Avocatului Pacientului, o institutie care trebuie sa protejeze si sa ghideze toti pacientii din Romania"
, a mai spus Vasile Barbu.

Sanatatea Media Group invita toate asociatiile de pacienti sa participe la acest eveniment, pentru ca astfel membrii lor sa fie cat mai bine informati, dar si cat mai bine reprezentati in fata autoritatilor din sectorul sanatatii.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod