Implantul dentar High Tech, acum si in Romania

Facebook Twitter Comenteaza
Implantul dentar High Tech, acum si in Romania

De acum si romanii pot beneficia de implantul dentar High Tech, o combinatie a metodelor inovatoare de reconstructie maxilo-faciala computerizata, prin metoda 3DDX Connect.

Metoda de proiectie 3DDX Connect, introdusa pe piata din Statele Unite in ultimii 5 ani, reprezinta cea mai sigura tehnica de proiectare a implantului dentar, care astfel se va mula perfect structurii maxilo-faciale a pacientului, sustin specialistii. Metoda presupune prelucrarea datelor obtinute in urma unei tomografii, rezultatul fiind o proiectie 3D a mandibulei pacientului, care poate releva probleme sau detalii, alfel foarte greu de vazut.
Astfel, medicul stomatolog are posibilitatea unei diagnosticari complete, reducand timpul alocat tratamentului si eliminand riscul de complicatii.
 
"Inserarea implanturilor dentare in pozitia optima, pentru a satisface cerintele estetice fara a neglija situatia anatomica de cele mai multe ori nefavorabila, poate constitui o problema chiar ti pentru cel mai experimentat chirurg. Reabilitarea orala complexa cu ajutorul unui numar mare de implanturi dentare inserate intr-o singura tedinta, necesita o planificare riguroasa.
tablonul chirurgical este un ajutor infailibil in cursul unei asemenea proceduri. Cu ajutorul lui implantele se plaseaza in pozitia ideala, pentru maxim de comfort si estetica. Stresul operator este minim, timpul interventiei chirurgicale fiind mai scurt,
" a declarat Dr. Alexandru Georgescu, specialist implantologie dentara.

In afara tarii au fost realizate deja peste 15.000 de implanturi folosind metoda de conversie 3D. Pacientii romani pot apela la un astfel de serviciu in reteaua de clinici Dent Estet.
Costul unei astfel de proceduri se ridica la 1100 EUR, incluzand CT-ul, elaborarea planului de tratament si toate taxele. Timpul de realizare este de 5-7 zile.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod