Hidratează-te eficient şi rămâi în formă!

Îţi place să menţii un stil de viaţă activ, care implică sportul - fie că alergi de plăcere, mergi la sală sau eşti sportiv de performanţă şi ştii cât de important este să te hidratezi în aceste situaţii. În schimb, uneori, în timpul orelor de la birou, aproape că uiţi să bei apă, chiar dacă nu depui efort fizic. Băutura hipotonică Hydrate te ajută să te pregăteşti, să te antrenezi şi să te recuperezi după sport, dar în egală măsură îţi garantează o hidratare corectă atunci când lipsa timpului te împiedică să consumi cele opt pahare de apă pe zi recomandate de medici.
De exemplu, ştiai că în timpul unei sesiuni intense la sala de sport organismul tău elimină peste un litru de transpiraţie pe zi, în funcţie de temperatură, condiţiile din sala de fitness sau a echipamentului necorespunzător? Mai mult, efortul depus obligă plămânii să îşi intensifice activitatea, rinichii filtrează sângele mai accelerat, iar glanda suprarenală elimină o cantitate mai mare de cortizol şi adrenalină – acele substanţe chimice care ajută corpul să transforme combustibilul înmagazinat în energie, dar şi să mărească bătăile inimii pentru o mai bună circulaţie a sângelui.


De aceea, pentru a-ţi ajuta organismul să îşi recupereze vitaminele şi mineralele, pentru o mai bună absorbţie a lichidelor şi pentru a te reîncărca cu electroliţii pierduţi la efort, ai nevoie de băutura hipotonică Hydrate, un produs din gama HERBALIFE24 cu o formulă demonstrată ştiinţific.

Dizolvată în 500ml de apă, băutura hipotonică Hydrate devine cea mai bună soluție de hidratare, în absolut orice moment al zilei, indiferent de programul pe care îl ai, fiind foarte utilă în refacerea rezervei de sodiu, potasiu, calciu şi magneziu a organsimului tău.

Hydrate are mai puțin de 1g de zahăr şi, în plus:

Îţi hidratează organismul oricând, în special dacă ai un stil de viaţă activ
Îţi asigură o osmolalitate mai mică de 270 m0smol/kg, are efect antioxidant şi un conţinut scăzut de calorii
Furnizează 100 % din VNR* (valoarea nutriţională de referinţă) pentru vitamina C
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod