"Gala tinerilor medici", pentru prima data in Romania

Facebook Twitter Comenteaza

Pe 10 noiembrie a.c., medicii tineri din Romania vor fi premiati pentru rezultatele deosebite in cadrul "Galei Tinerilor Medici", primul eveniment din Romania dedicat performantei tinerilor in medicina.

 

Ideea proiectului vine din dorinta de a descoperi, promova si premia medicii tineri remarcabili, cu varsta maxima pana in 40 de ani. Astfel, pe 10 noiembrie la Teatrul Nottara, categoriile premiilor vor fi orientate catre patru directii de performanta in medicina: cercetare, asistenta medicala, implicare sociala si invatamant.

„Performanta nu are varsta.

Ea te evidentiaza atunci cand stiinta, profesionalismul se imbina cu spiritul de invingator. Omagierea tinerilor trebuie sa fie insotita de masuri care sa ii determine sa se afirme in tara si sa nu fie nevoiti sa ia drumul exilului. O actiune de competitie si de recunoastere a activitatii lor poate constitui un suport moral pentru implicarea tinerilor in a-si construi singuri destinul si a nu lasa pe altii sa ii determine sa fie o noua generatie de sacrificiu", precizeaza Prof. Dr. Vasile Astarastoae, presedintele Colegiului Medicilor din Romania.

Printre invitatii de onoare din lumea medicala ce si-au anuntat prezenta la eveniment se numara: Prof.
Dr. Vasile Astarastoae - presedintele Colegiului Medicilor din Romania, Dr. Florin Chirculescu - seful Departamentului de Chirurgie Toracica din cadrul Spitalului Universitar Bucuresti, Dr. Alexandru Brezoescu - presedintele Colegiului Medicilor Dentisti din Bucuresti, Prof. Dr. Constantin Ionescu Targoviste – presedintele Asociatiei Medicale Romane, Prof. Dr. Florin Mihaltan - presedintele Societatii Romane de Pneumologie, Prof. Dr. Miron Bogdan - presedintele Comisiei de Pneumologie din Ministerul Sanatatii.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • darius pe 20 Iul 2010, 19:43
    frumos..

    ma bucura sa aud asemenea initiativa. ma motiveaza! www.bendo.ro

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod