Gala premiilor Societatii Romane de Medicina Interna

In cadrul evenimentului Gala premiilor Societatii Romane de Medicina Interna, premiul de excelenta al SRMI a fost acordat Academicianului Prof. Dr. Leonida Gherasim pentru intreaga sa activitate stiintifica. Un adevarat "creator de scoala", asa cum a fost prezentat de catre presedintele Ion Bruckner, Leonida Gherasim a vorbit despre lunga istorie a SRMI si rolul formator in medicina romaneasca a "scolii de la Coltea".
Premiul special "Prof.Dr.Ion Nanu Muscel" a fost decernat Primarului Andrei Chiliman pentru sprijinirea SRMI. Domnia sa si-a exprimat aprecierea pentru activitatile SRMI si a promis continuarea sprijinului acordat de catre Primaria Sectorului 1 pentru SRMI si in 2009.

Prima editie a "Galei Premiilor SRMI" a venit ca o incununare a eforturilor depuse de medici specialisti in medicina interna si alte specializari derivate, fiind un prilej de recunoastere a activitatii lor stiintifice din 2008.

Evenimentul a avut loc marti, 2 decembrie, la Ateneul Roman, si a fost organizat de Societatea Romana de Medicina Interna (SRMI).
La Gala au participat peste 700 de medici, cadre universitare si reprezentantii companiilor farmaceutice care sprijina SRMI. Presedintele SRMI, prof. dr. Ion Bruckner, a gazduit evenimentul, prezentand bilantul de activitate a Societatii in 2008 si anuntand activitatile pe 2009.

Rezultatele activitatii stiintifice desfasurate in cadrul SRMI au fost reprezentate de catre cei 64 de medici care au fost premiati in cadrul festivitatii. De asemenea, au fost prezentati partenerii SRMI: AstraZeneca, Pfizer, Servier Pharma, Berlin Chemie, GlaxoSmithKline, Solvay Pharma si Zepter International.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod