Gabriela Szabo alearga pentru a promova valoarea miscarii

Astazi, ziaristii inscrisi la crosul de pe stadionul Iolanda Balas-Soter, au alergat impreuna cu fosta campioana olimpica, Gabriela Szabo, pe o distanta de 1500 de metri, intr-o actiune care isi propune sa promoveze in randul jurnalistilor, dar si al publicului larg, valoarea miscarii si a sportului.
Desfasurata sub sloganul "Alearga si pentru tine, nu doar pentru stiri" competitia, gazduita in cadrul Campionatului National de Juniori III si destinata reprezentantilor mass-media, incearca sa atraga atentia asupra unui sport de traditie pentru romani – atletismul, care a adus si aduce numeroase medalii pentru Romania, cat si asupra beneficiilor pentru sanatate pe care o viata activa le poate aduce.

"Mi-a facut o deosebita placere sa invit colegii din presa la o alergare de dimineata, pentru a ne mentine in forma si a trimite un mesaj de sustinere catre toti cei in viata carora sportul, in general, si atletismul, in special, poate inca juca un rol deosebit.
Initiativa Laboratoires Urgo este cu atat mai laudabila cu cat ne reaminteste ca, inainte de activitatile profesionale, trebuie sa acordam o importanta deosebita sanatatii si stilului nostru de viata"
, a declarat Gabriela Szabo.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod