Frumusete prin detoxifiere

Pentru o femeie, frumusetea este cel mai trendy accesoriu. Frumusetea inseamna tineretea si elasticitatea pielii, stralucirea parului, privire mai limpede si, bineinteles, o silueta ca la carte. Te-ai gandit vreodata ca toate acestea pot fi obtinute printr-o cura de detoxifiere?
Ai nevoie de detoxifiere daca nu consumi suficiente fibre, daca nu faci suficienta miscare, daca nu bei 1,5-2 litri de apa pe zi. Cearcanele, tenul pamantiu vorbesc si ele despre nevoia de detoxifiere. Cearcanele de sub ochi pot indica probleme la nivelul rinichilor, iar cele duble pot indica o toxicitate intestinala grava. Un inel alburiu in jurul irisului ochilor poate indica un surplus de colesterol. Tenul pamantiu poate indica detoxifierea defectuoasa a ficatului si colonului. Abdomenul proeminent poate aparea pe fondul acumularii de toxine in organism.
Iata suficiente motive pentru a incerca o cura de detoxifiere.

Ai nevoie de detoxifiere daca nu consumi suficiente fibre, daca nu faci suficienta miscare, daca nu bei 1,5-2 litri de apa pe zi. Cearcanele, tenul pamantiu vorbesc si ele despre nevoia de detoxifiere. Cearcanele de sub ochi pot indica probleme la nivelul rinichilor, iar cele duble pot indica o toxicitate intestinala grava. Un inel alburiu in jurul irisului ochilor poate indica un surplus de colesterol. Tenul pamantiu poate indica detoxifierea defectuoasa a ficatului si colonului.
Abdomenul proeminent poate aparea pe fondul acumularii de toxine in organism. Iata suficiente motive pentru a incerca o cura de detoxifiere.

Fibrele regleaza tranzitul intestinal, fiind indicate atat in constipatie, cat si in diaree. De asemenea, trateaza si amelioreaza majoritatea problemelor tubului digestiv: balonari, gastrite, reflux gastro-esofagian, crampe, parazitoze, sindromul colonului iritabil, hemoroizi.

Fibrele ajuta organismul sa elimine reziduurile nedigerate, care pot intra in fermentatie si pot impiedica absorbtia nutrientilor la nivel intestinal.
Aceste fibre reduc senzatia de foame, fiindu-le de ajutor si persoanelor care vor sa slabeasca.
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • irina pe 1 Nov 2010, 22:25
    slab

    ???????????????????ce articol aiurea..neterminat...

    0
    0

  • silvia pe 31 Aug 2009, 23:28
    frumusete prin detoxifiere

    foarte slab si incomplet;poate ar trebui reluat subiectul

    0
    0

  • diana pe 31 Aug 2009, 11:52
    f slab

    Pe langa faptul ca este prost scris, articolul este fff slab!!! si neterminat....pacat pt ca subiectul este ar fi interesant.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod