Forumul National al Asociatiilor de Pacienti

Facebook Twitter Comenteaza
Forumul National al Asociatiilor de Pacienti

Coalitia Organizatiilor Pacientilor cu Afectiuni Cronice din Romania (C.O.P.A.C.) a hotarat organizarea, in parteneriat cu Colegiul Medicilor din Romania (C.M.R.), a "Forumului National al Asociatiilor de Pacienti", un eveniment-premiera pentru Romania.

Forumul va reuni peste 400 de membri ai federatiilor si asociatiilor de pacienti afiliate sau neafliate COPAC si se va bucura de participarea reprezentantilor Forumului European al Pacientilor si a altor asociatii europene si internationale de pacienti.
Ca si desfasurare a evenimentului, in zilele de 5 si 6 martie dimineata vor avea loc prezentari "in plen", pe teme de interes pentru orice pacient din Romania, iar dupa-amiaza se vor organiza workshop-uri pe diverse patologii.

"Am decis organizarea acestui Forum pentru a gasi impreuna solutiile implementarii unui sistem public de sanatate centrat pe pacient, asa cum se intampla in toate tarile civilizate, pentru a avea un dialog real si constructiv cu decidentii din sanatate, pentru a ne exprima direct votul si pentru a obtine o finantare corecta si transparenta a sistemului.
Asa cum este normal si firesc, initiativa de a organiza primul eveniment care reuneste majoritatea asociatiilor de pacienti din Romania apartine Coalitiei Organizatiilor de Pacienti cu Afectiuni Cronice al carui slogan este "Nimic pentru noi, fara noi"
, a declarat Cezar Irimia, presedinte C.O.P.A.C.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod