Expozitie specializata in fitness, wellness si frumusete

Expozitia va dura 4 zile (1-4 octombrie, la Baneasa Shopping City), de joi pana duminica (orele 10 -20) si va fi locul unde se vor intalni furnizorii de produse pentru piata de fitness, ingrijire corporala, frumusete si sanatate cu specialistii, dar si cu publicul larg interesat de un stil de viata sanatos.
Pentru publicul larg, la WellfitExpo vor fi prezente companii producatoare de cosmetice si cluburi de infrumusetare si fitness care vor avea voucher-e cu reduceri pentru serviciile lor, diverse oferte speciale, prezentari si demonstratii de produse, teste de sanatate.

Joi si vineri vor fi demonstratii de step si dance, de indoor walking, Karate, aikido, Kangoo Jumps, aerobic (masterstretching si latinomix), de Capoeria (o forma de arta braziliana care combina elemente de arte martiale, jocuri, muzica si dans).

Sambata si duminica sunt invitati instructorii de aerobic sa participe la Conventia Masterclass sustinuta de instructori de top din Australia, Spania, Italia, Norvegia, Sua, Brazilia, Croatia si Tunisia. Invitat special – Rebecca Small (Australia).
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod