Europa: 1.096 de femei sunt diagnosticate zilnic cu cancer de sân

Facebook Twitter Comenteaza
Europa: 1.096 de femei sunt diagnosticate zilnic cu cancer de sân

Protiectul “Everyone Is Art” este o invitaţie pentru oamenii din întreaga Europă de a participa în prima şi gigantica operă colaborativă de artă, care va ridica nivelul de conştientizare cu privire la persoanele afectate de cancerul de sân (femei şi bărbaţi).

 

Prin accesarea link-ului www.morethantalk.eu/everyoneisart, vizitatorii vor putea încărca fotografii cu ei sau cu cei dragi, însoţite de informaţii despre modul sau motivele pentru care vieţile lor au fost atinse de cancerul de sân.



1.096 dintre aceste imagini vor fi selectate de către artista britanică Samira Harris şi folosite pentru recreerea “Naşterii lui Venus” a lui Botticelli. 1.096 este numărul femeilor diagnosticate cu cancer la sân zilnic în Europa, iar platforma “Everyone Is Art” a fost lansată în asociere cu 17 instituţii filantropice din Europa, dedicate luptei împotriva cancerului de sân.

Wendy Evans-Scott, o britanică de 47 de ani, a terminat cu succes un tratament împotriva cancerului de sân acum trei ani. “Am adăugat această fotografie cu mine pe www.morethantalk.eu/everyoneisart.
Atât mama, cât şi eu ne-am luptat cu cancerul de sân, iar eu o încurajez pe fiica mea să se controleze regulat în acest sens. În fiecare zi, 1.096 de femei din Europa sunt diagnosticate cu cancer de sân, iar noi, cu toţii, putem face câte ceva pentru a ne asigura că un număr cât mai mare de oameni sunt conştienţi de acest aspect".


“Everyone Is Art” este parte a campaniei Samsung “More Than Talk” de conştientizare cu privire la cancerul de sân.


În Europa, 400.000 de femei sunt diagnosticate cu cancer de sân în fiecare an. Sprijinită prin Facebook, YouTube, Flickr şi Twitter, campania “More Than Talk” doreşte să ajungă la cel puţin acelaşi număr de femei din Europa. Acest grad de conştientizare ar putea ajuta la salvarea multor vieţi, nu numai în Europa, ci pe întregul glob.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod