Dulcolax: solutia problemelor digestive

Constipatia este una dintre problemele de digestie care are cele mai mari implicatii emotionale.

Potrivit, celui mai nou studiu Dulcolax, publicat anul acesta, aceasta disfunctie la nivelul intestinului are un impact major asupra calitatii vietii.

La studiu au participat peste 2800 de pacienti din Anglia, SUA, Germania, Franta, Italia, Brazilia si Coreea de Sud. Rezultatele acestuia arata ca pacientii cu constipatie considera ca sunt predispusi la boala si cred ca sanatatea lor are sanse mari de deteriorare. De asemenea, in cazul acestori pacienti frecventa si nivelul la care problemele de sanatate interfera cu activitatile sociale sunt mai accentuate decat la persoanelel care nu se confrunta cu aceasta afectiune.


Totodata, pacientii suferinzi din cauza constipatiei au un impact negativ legat de performanta activitatilor fizice, iar durerile au fost raportate cu frecventa crescuta la acesti pacienti.  

Insa cele mai interesante rezultate se refera la faptul ca participantii la studi au declarat ca impactul asupra calitatii vietii este la fel de serios ca acelea descrise de bolnavii de diabet si probleme cardiace.

Pentru toate problemele evidentiate de studiu exista un remediu eficient, care amelioreaza simptomele constipatiei in timp.
Acesta este Dulcolax - un produs delicat cu interiorul intestinului, care ajuta suferinzii sa revina la un mod de viata cotidiana normal si activ.
 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Lela pe 2 Feb 2009, 12:09
    constipatie

    As dori sa stiu daca Dulcolax se poate folosi timp indelungat si daca nu are repercusiuni asupra colonului. Multumesc

    10
    1

  • andreea pe 29 Ian 2009, 21:37
    constipatie

    am 16 ani si de cateva saptamani incoace ma constip mereu.am luat pana acum de 2 ori dulcolax dar a 3-a oara nu a mai avut efect.mi-e foarte frica sa nu am vreo boala.v rog sa imi raspundeti

    4
    0

  • margi pe 19 Ian 2009, 12:31
    nu o ajuta dulcolax

    mama mea ia dulcolax si nu are nici un efect laxativ. nu a avut iesire afara de mai bine de o saptamina. ce alt medicament mai poate incerca?

    5
    0

  • Adrima pe 7 Aug 2008, 17:44
    Dulcolax nu ajuta la slabit

    Nu ajuta la slabit, e doar pentru constipatie si eu am folosit in exces crezand ca o sa slabesc si m-am imbolnavit la stomac. Deci NU LUATI ACEST MEDICAMENT IN EXCES.

    1
    0

  • alina prodan pe 29 Apr 2008, 15:44
    dulcolax

    am si eu o intrebare dulcolax ajuta si la slabit? va rog sa imi raspundeti astept raspunsul vostru. multumesc

    0
    0

  • dana pe 9 Dec 2007, 14:20

    E super ok, il folosesc de ceva vreme si rezultatele sunt foarte bune.

    0
    0

  • julya pe 8 Dec 2007, 03:40
    Ce sa fac?

    Poate o fi bun dar pentru mine nu, durcolaxul. Eu am luat si 4 tablete pe zi, dar nu da nici un randament la mine. Nu stiu ce sa mai fac; poate ma ajuta cineva. Va rog, va multumesc.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod