Dr. Lou Jacobs, un chiropractor american renumit, oferă în premieră consultații în România

Tratamentul chiropractic se adresează unei arii largi de afecțiuni, precum durerile de spate, migrenele sau problemele neurologice.
Dr. Lou Jacobs, primul chiropractor american atestat în România și unul dintre cei doi chiropractori recunoscuți de către Ministerul Sănătății, va oferi consultații de specialitate în București, în perioada 8 februarie – 2 martie. Clinica Intermedicas îl aduce la București pe dr. Lou Jacobs, renumitul chiropractor din Statele Unite ale Americii.

Chiropractica este o formă de medicină alternativă care se concentrează pe manipularea gentilă a coloanei vertebrale pentru a elimina dereglările sistemului nervos, ameliorând diverse condiții medicale.
Cele mai comune dintre acestea sunt durerile de spate, migrenele și durerile de cap, hipertensiunea, astmul, infecțiile urechii, alergiile, sciatica, scolioza, hernia de disc sau nevralgiile. Tratamentul chiropractic s-a dovedit eficient și în ameliorarea durerilor cauzate de leziuni produse în cadrul activității sportive sau dureri legate de sarcină.

Dr. Lou Jacobs este fondatorul Centrului Jacobs de Chiropractică, Acupunctură și Chiropractică Perinatală și Pediatrică din Maine, SUA.
În cei peste 13 ani de experiență, dr. Lou a rezolvat cu succes un număr semnificativ de cazuri complexe.

Dr.Jacobs combină îngirjiri medicale specializate cu metode sofisticate de diagnosticare, tratament și reabilitare atât pentru adulți, cât și pentru copii. Are instruire completă în cadrul „Asociației Internaționale de Chiropractică Pediatrică” pentru a lucra cu femeile gravide (înainte, în timpul și după naștere), mamele și copii. De asemenea, dr. Jabobs este specialist în Chiropractică Perinatală și Pediatrică fiind licențiat pentru a efectua tehnici precum Webster sau Bowen (terapii holistice, neinvazive de eliberare a durerii care favorizează procesul de vindecare).

Conform unui articol publicat recent de Harvard Medical School, chiropractica este o formă eficientă de ameliorare a durerii.
În prezent, un număr ridicat de pacienți americani apelează la chiropractori, însă multe persoane nu au suficiente informații despre tipurile de dureri care pot fi ameliorate prin ajustări chiropractice. De asemenea, chiropractorii completează, de cele mai multe ori, tratamentele recomandate de medici specialiști sau chirurgi în tratarea diferitelor probleme medicale. (Harvard Health Publications, 2015).
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod