Dezvolta creativitatea copilului tau!

Procesul de crestere al copilului este unul foarte solicitant pentru ambii parinti. Campania de informare "Dezvolta creativitatea copilului tau!" isi propune sa sustina mamele si sa le ajute cu sfaturi utile pentru dezvoltarea copilului.
Campania "Dezvolta creativitatea copilului tau!" se va desfasura pe parcursul intregului an si va consta in comunicarea permanenta cu mamele, prin organizarea de intalniri si schimburi de experienta intre acestea, precum si prin recomandari oferite de catre specialisti.

"Mamele isi doresc in primul rand sa aiba copii sanatosi si fericiti si toate preocuparile lor zilnice au drept scop final acest lucru. Prin platfoma de comunicare "Dezvolta creativitatea copilului tau!" Nesquik cacao instant se declara aliatul mamelor in cresterea si dezvoltarea armonioasa a copiilor.
Obiectivul nostru este comun cu cel al mamelor si urmarim ca la final sa aducem zambetul pe chipul copiilor. Vom informa mamele cu privire la nutritia corespunzatoare si la activitatile in care ar trebui sa ii implice pe copii pentru a le stimula creativitatea
", afirma  Ana-Maria Stanca, Senior Brand Manager Beverages in cadrul Nestle Romania.

Campania "Dezvolta creativitatea copilului tau!" va aborda cresterea intr-o maniera diferita, atat din punct de vedere fizic, dar mai ales din punct de vedere al experientelor personale pe care le prespune dezvoltarea mentala a acestora.
Procesul de crestere reprezinta o perioada de explorare a lumii si a descoperirii de sine pentru un copil, iar parintii sunt primii care ii pot sustine in acest interval.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod