Dezinfectează suprafeţele cu care vin în contact copiii!

Facebook Twitter Comenteaza
Dezinfectează suprafeţele cu care vin în contact copiii!

Un copil întâlneşte numai în casă peste 330.000 de bacterii pe centimetrul pătrat în fiecare zi, potrivit unui studiu.

 

Acest studiu a ridicat semne de întrebare multor femei şi mai ales mamelor de copii mici care au înţeles că trebuie să-şi protejeze familiile dezinfectând riguros toate suprafeţele din casă.

 

Pe lista locurilor dintr-o locuinţă pe care se găsesc bacterii din abundenţă se află şi obiecte care stau permanent în preajma micuţilor, dar care nu pot fi curăţate cu dezinfectanţii uzuali pe baza de hipoclorit de sodiu:

 

  • Jucăriile de plastic pe care se află peste 575 de bacterii/cm2;
  • Oliţa copilului pe care se află peste 333 de bacterii/cm2;
  • Scaunul copilului pe care se află peste 333 de bacterii/cm2.


“Igiena acestor obiecte care intră în contact direct cu bebeluşul în fiecare zi: jucăriile, cadiţa, oliţa - este extrem de importantă. Acestea trebuie spălate şi dezinfectate cu grijă pentru că pot reprezenta un mediu de dezvoltare pentru numeroase microorganisme periculoase. Trebuie să acordăm însă o atenţie deosebită produselor pe care le folosim şi să citim lista de ingrediente. Evitând hipocloritul de sodiu, evităm iritaţii puternice la nivel respirator şi cutanat, alergii şi chiar intoxicaţii.

De asemenenea, dacă producătorul soluţiei de curăţare folosite indică în mod specific acest lucru, trebuie să clătim suprafeţele după spălare şi să nu le folosim în combinaţie cu alte produse, căci pot deveni iritante”, explică Doctorul pediatru Ana Culcer, Şeful Secţiei de Neonatologie a Spitalului Municipal Bucureşti. 

 

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Brett Babb pe 23 Oct 2010, 23:48
    Thought regarding your website

    Do you wish you could increase your online leads? We have helped a lot of businesses thrive in this market and we can help you! Simply hit reply and I’ll share with you the cost and the benefits.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod