Cursuri gratuite pentru viitorii parinti

Cursurile reprezinta un mod eficient, competent si avizat de a obtine informatii utile si structurate legate de nevoile copilului si viitorilor parinti.
Programul de pregatire pentru viitorii parinti este flexibil si se desfasoara pe parcursul a 24 - 30 de ore de curs in grupe de cate 20 de participanti. Cursurile Start se vor tine la sediul Fundatiei Sensiblu, din Bucuresti. Pe durata cursurilor, participantii vor fi asistati de medici specialisti care le vor putea oferi informatii specifice pentru fiecare trimestru de sarcina si alte informatii practice despre ingrijirea si alimentatia nou-nascutului.

La cerere, psihologii vor oferi viitorilor parinti consiliere individuala si de familie.
Participantii vor beneficia si de asistenta sociala si juridica si vor primi sfaturi despre metodele naturale de nastere, gimnastica specifica perioadei sarcinii si ingrijirea corporala a gravidelor.

Exista 2 modalitati de inscriere pentru cei care doresc sa participe la cursuri:
1. Completarea si trimiterea talonului de inscriere disponibil in editia de vara a catalogului "Primii 3 ani" (care se distribuie gratuit in toate farmaciile Sensiblu).
2. Inscrierea prin concursul cu premii surpriza pentru fiecare participant.
Viitoarele mamici care doresc sa participe la cursurile START trebuie sa scrie un scurt eseu de maxim 2500 de caractere care sa contina:
  • Motivatia participarii la proiectul START;
  • Ce tip de informatii vor sa afle;
  • Ce categorii de produse pentru gravide si nou-nascuti ar dori sa fie prezentate la curs;
  • O propunere de concurs in cadrul orelor de curs. Cea mai creativa propunere castiga un premiu suplimentar constand in produse pentru nou-nascuti.

Inscrierea prin talonul din catalogul "Primii 3 ani" se va realiza in ordinea trimiterii, in limita locurilor disponibile.
Castigatorii vor fi anuntati in luna iulie.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod