Curs de nutritie "Hrana vie"

Facebook Twitter Comenteaza
Curs de nutritie

Daca vrei sa descoperi mai multe despre raw food sau dieta bazata pe hrana vie poti sa participi la un curs de nutritie.

 

Sambata, 5 iunie, intre orele 12:00 - 17:00 la ceainaria Serendipity din Bucuresti, cursul de nutritie va aborda schimbarile de alimentatie care ajuta la mentinerea unui nivel ridicat de energie si a unei stari de sanatate perfecte.

Cursul este sustinut de Mihaela Gheorghita, trainer licentiat la “Tree Of Life Rejuvenation center” USA si autoare a cartii “Transformare totala prin sistemul ADAM & EVA” si cuprinde o parte de informatii teoretice si o demonstratie practica.

In prima parte a cursului vei descoperi principiile hranei vii si pasii necesari pentru o completa detoxifiere si transformare personala in numai 3 luni.

In cea de-a doua parte, inveti sa pregatesti singura mancaruri sanatoase si delicioase. Pentru a continua si acasa ce au invatat,
participantii vor primi un manual care contine peste 50 de retete de hrana vie. Cursul foloseste sistemul ADAM & EVA, un sistem de nutritie care include cele mai avansate, testate si autentice metode pentru atingerea greutatii dorite, detoxifierea corpului, marirea
imunitatii si cresterea nivelului de energie.
Sistemul ADAM & EVA este structurat pe 7 directii: Atitudinea , Detoxificarea , Alimentatia , Miscarea si masajul , Energia , Vocatia si Altruismul.

Costul participarii este de 170 de lei, iar rezervarile se fac la adresa events@serendipitytea.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod