Cuprul, zincul si sicliciul combinate in tesaturi Texenergy

Cuprul, siliciul si zincul sunt metale care au influente pozitive asupra organismului, ajutand la eliminarea durerii, la reducerea inflamatiilor si la diminuarea celulitei. Acsetea au fost unite de stiinta metaloterapiei, si puse in practica de Texenergy.
Gafitex Trading, un important producator international pentru componente textile, a descoperit si a testat tesatura Texenergy, care utilizeaza o stiinta straveche, si anume metalotarapia. Aceasta stiinta foloseste propietatile terapeutice ale cuprului, zincului si siliciului.


Giorgio Botturi, Presedintele Gafitex Trading si creatorul acestei tesaturi, urmareste bunastarea fizica si confortul pacientilor, prin faptul ca acest tesut canalizeaza principiile active ale metaloterapiei in tratarea patologiilor dureroase, dar si in tratamentul celulitei.


Dr. Conf. Daniel Popescu a subliniat ca "un numar din ce in ce mai mare de femei se confrunta cu problema articulatiilor dureroase, a celulitei inestetice sau a circulatiei venoase deficitare. In aceste conditii necesitatea unor produse de tipul Texenergy devine o solutie datorita eficacitatii demonstrate si a unui tratament usor de aplicat".

Aceste produse sunt ective in eliminarea durerii si ajuta: impotriva oricaror dureri patologice, in tratarea edemului localizat, in tratarea artropatiei infalamatoare, in reducerea functionalitatii arcitulatiilor, si la reducerea imperfectiunilor pielii, eliminand aspectul neplacut al celulitei.


Noile produse Care vor sa cucereasca piata din Romania dupa ce le-au acaparat pe cele din Italia, Turcia, Portugalia sau Lituania, sunt benefice asupra pielii deoarece sunt anti-microbiene, stimuleaza micro-circulatia, sunt termogonice, reduc edemul si durerea si stimuleaza activitatea muschilor.

Impotriva celulitei lucreaza Texenergy Cell prin reducerea grasimii localizate in tesutul adipos. Pentru a da rezultate pozitive, produsul trebuie folosit 8 ore pe zi timp de 2 luni, dupa care pielea va ramane foarte fina si neteda deoarece toate imperfectiunilor sunt netezite.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • craiunela pe 3 Nov 2007, 21:07
    d-na Larisa

    As dori date mai detaliate, inclusiv un consult de specialitate on-line pt. ca eu am mai multe afectiuni inclusiv colagenoza dar si celulita. Va multumesc Craiu Nela

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod