Cum te vindeci de boli grave cu ajutorul tehnicilor de eliberare emoţională

Oana Sorescu îşi propune să împartă cu tine, sâmbătă şi duminică de la ora 10 la ora 16 la hotelul Parliament, experienţa sa de viaţă care te va ajuta să evoluezi, să depăşeşti conflictele şi să te vindeci sau să previi bolile fizice.

Oana a fost diagnosticată în urmă cu mai mulţi cu o boală necruţătoare, i s-au dat două luni de viaţă, dar – fiind o luptătoare înnăscută - a învins cancerul. Fără să dezarmeze vreun moment, Oana Sorescu a înţeles că  tot ceea ce se petrece în vieţile noastre şi, mai ales în corpurile noastre, depinde de felul în care noi percepem realitatea, deconvingerile şi credinţele noastre. Oana a studiat diferite domenii din medicină alternativă: medicină vibraţionala, noua medicină germanică, s-a rugat şi a crezut mereu că se va vindecă definitiv.

La capătul acestei experienţe şi după ani de studiu cu profesori renumiţi din străinătate, Oana te invită, în acest sfârşit de săptămână, să participi la un curs practic în care vei învăţa tehnici de eliberare emoţională care te vor ajuta pe tine, dar şi pe cei dragi de acasă, să depăşeşti boala şi suferinţa.

Ce sunt Tehnicile de eliberare emoţională (EFT) şi de ce îţi pot veni în ajutor?


Tehnicile de eliberare emoţională (EFT) reprezintă o combinaţie între acupresură chineză şi psihologia modernă, un instrument extrem de eficient de îmbunătăţire a vieţii pe multiple nivele: mental, emoţional şi fizic. Sunt o nouă cale de abordare a sănătăţii, una dintre cele mai revoluţionare descoperiri din domeniul psihologiei şi medicinii din ultimul secol.


În cazul căror afecţiuni dă rezultate EFT?


  • Dezechilibre emoţionale (frică, furie, frustrare, tristeţe, gelozie,vinovăţie, ruşine, ura, dispreţ etc.);
  • Anxietate/ panică / frici / fobii (vorbit în public, înălţime, şerpi,păianjeni şi alte insecte, claustrofobie, dentist, ace, ascensoare, zbor,respingere, sex, apă, boală, singurătate, eşec, câini etc);
  • Dureri fizice (cap, spate, gât, umeri, încheieturi, dinţi, stomac,picioare, dureri generale etc);
  • Afecţiuni ( migrene, probleme de vedere, alergii, psoriazis, tensiune,diabet, astm, disfuncţii sexuale, problem urinare, sindrom de obosealacronica).
  • Traume, abuzuri emoţionale – probleme feminine, depresii –probleme pediatrice; Controlul dependentelelor alimentare (dulciuri,gusturim ţigări, alcool, droguri);
  • Blocaje financiare;
  • Probleme relaţionale.


Ce spun oamenii de ştiinţă despre EFT?


Universitatea de medicină Harvard arată că stimularea punctelor de acupunctura de pe meridianele energetice reduce activitatea amigdalei, hipocampului şi a celelaltor părţi ale creierului asociate cu teamă.

Care sunt avantajele practicării EFT?


1. Nu implică proceduri chirurgicale
2.
Nu se folosesc ace
3. Nu se folosesc medicamente sau substanţe chimice
4. Nu se împinge şi nu se trage de corpul uman
5. Sunt proceduri inofensive (bateri, murmurări, rotiri de ochi). Milioane de persoane auutilizat EFT şi contestaţiile sunt sub 1%!
6. Metodă EFT este uşor de învăţat, se poate face oriunde şi adesea rezultatele suntimediate. Ea este aplicată şi lucrează pentru oameni de toate vârstele.

Ce vei afla şi experimenta în cadrul seminarului:


Vei primi argumentele ştiinţifice ale faptului că nu genele îţi controlează viaţa, ci percepţiile tale asupra mediului intern şi externprintr-o scurtă introducere în Epigenetica – biologia percepţiei (Dr. Bruce Lipton).
Vei învaţă testarea kinesiologică şi cum o poţi aplica în viaţa de zi cu zi.
Modalităţile de eliminare a barierelor autoimpuse şi a convingerilor limitative cu ajutorul puterii gândului şi a afirmaţiilor pozitive.
În completarea ştiinţei, natură ne aduce aminte că ea este cea care neguverneaza viaţă şi vei cunoaşte şi înţelege beneficiile remediilor florale Dr.
Bach
Tehnici de baza de eliberare emoţională-EFT.
Cum a apărut EFT.
Vei afla de ce funcţionează EFT.
Legătură dintre meridianele energetice şi emoţii.
Pe ce situaţii, emoţii, sentimente funcţionează EFT.
Ştiinţa din spatele tehnicii.
Care sunt punctele din suită EFT.
Care sunt paşii de urmat în această tehnică.
Cum să aplici EFT pentru orice situaţie.
Vei aplica metoda EFT pe probleme specifice din viaţă ta.

Cine va susţine acest seminar?


Oana Sorescu, consilier dezvoltare personală, formator, BFRP, Operatoravansat EFT, trăieşte cu bucurie fiecare clipă a vieţii fiind perfect sănătoasă,dar asta nu înseamnă că aşa a fost tot timpul. Cu ani în urmă a fost diagnosticată cu cancer şi i s-au dat 2 luni de trăit… Aici a început totul. Afost momentul căutărilor, a descoperirii, a acceptării şi a intelegeriicauzelor bolii. Au urmat ani de studiu, ruga şi meditaţie, precum sivindecarea totală.

Cursurile au loc sâmbătă şi duminică în intervalul orar 10:00-16:00 la hotelul Parliament din Strada Izvor, nr. 106, Bucureşti.
Taxa de participare:  Valoarea seminarului este de 350 RON (pensionarii, studenţii , persoanele cu venit redus vor achita 200 RON)
Reducere de grup: 3+1 gratuit .
Cine revine a două oară la aceelasi seminar va achita 50% din valoarea lui.
Pentru detalii şi informaţii: Tel: 0723.860.560 sau evenimente@evoluamimpreuna.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod