Cseke Attila: "Este una dintre cele mai negre tragedii din istoria sistemului sanitar"

Facebook Twitter Comenteaza
Cseke Attila:

Accidentul de la Maternitatea Giulesti este considerat "una dintre cele mai negre tragedii din istoria sistemului sanitar romanesc", precizeaza ministrul Sanatatii in conferinta de presa de astazi (n.r. 17 august).

 

"Ieri, la Materinitatea Giulesti ne-am confruntat cu un accident teribil. Este una dintre cele mai negre tragedii din spitalul romanesc", a spus Cseke Attila.

 

Acesta a mai prezentat situatia din prezent in urma exploziei de la Giulesti, adaugand ca au fost transferati de la maternitate 114 pacienti, dintre care 53 de nou-nascuti si 61 de paciente.



Au fost inregistrate 4 decese dintre care trei la Maternitatea Giulesti si unul la spitalul Grigore Alexandrescu.

Ministrul Sanatatii, Cseke Attila a precizat in cadrul conferintei de presa ca Maternitatea Giulesti va ramane inchisa pana la terminarea anchetei si a igienizarii unitatii. In incheierea discursului, ministrul a transmis condoleante familiilor indoliate." Eu si colegii mei suntem aproape de familiile indoliate si vreau sa asigur ca vom sprijini si supraveghea tot ceea ce este necesar pentru tratamentul nou-nascutilor care se afla in stare critica".

 

Credit foto: Mediafax

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • AFM pe 17 Aug 2010, 16:36
    .

    Demisia tata, demisia!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod