Copilul tau este nascut pe 8 iulie? Primeste un cadou!

Fiecare copil adus pe lume in data de 8 iulie 2009 va fi intampinat cu un kit special de produse de ingrijire, in cantitati necesare pentru un an de zile. Fara tragere la sorti!
Campania lansata de Johnson & Johnson in data de 8 iulie, la aniversarea a 50 de ani de la brevetarea formulei „fara lacrimi” a generat deja peste 250 de inscrieri, atat online cat si in format fizic, prin intermediul formularelor distribuite in maternitatile din toata tara.

58% dintre aplicatii provin din Bucuresti (51%) si Ilfov (7%), 49% din tara, din judete precum: Suceava, Constanta, Piatra Neamt, Iasi, Brasov, Timis, Arad, Sibiu, Mures, Olt, Deva, Botosani, Galati, Bistrita Nasaud, Ialomita, Teleorman, Arges, Bacau, Prahova, Buzau, Giurgiu, Cluj, Vaslui, Bihor, Satu Mare, Vrancea si Dolj.


Pentru a primi kit-ul special de produse, proaspetele mamici trebuie doar sa se inscrie in Johnson's baby Family Club, completand un formular disponibil in format tiparit in maternitatile din tara, cat si online la adresa http://johnson.desprecopii.com. Kitul este oferit de Johnson's baby care sarbatoreste azi 50 de ani de la lansarea formulei "fara lacrimi". Inscrierea in program continua pana pe 7 august!

In valoare de peste 500 RON, fiecare set include: sampon, spumant pentru baie pentru corp si par, servetele umede, crema anti-eritem fesier si lotiune de corp.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod