Copiii cu malformatii cardiace pot avea o viata normala

Copiii cu malformatii cardiace, care au avut sansa sa fie operati la timp, au aratat, in cadrul evenimentului "Vreau sa fiu", ca pot fi recuperati integral si pot duce o viata normala. Evenimentul a fost organizat in cadrul campaniei "Sansa la viata, sansa la noi amintiri".
Copiii operati pe cord s-au jucat alaturi de alti copii, au intrat in lumea povestilor si au vorbit despre visele si sperantele lor. Interventiile chirurgicale, efectuate la timp, le-au oferit sansa de a  avea o viata normala: merg la scoala, practica sporturi si spera ca intr-o zi sa ajunga ceea ce-si doresc. Alaturi de "magicianul" Marian Ralea, printese si personajele din desenele animate, copiii au invatat sa mearga pe catalige, au cantat, au dansat si s-au lasat fermecati de maestrul iluzionist care le-a dezvaluit o lume in care orice este posibil.

Pe site-ul www.sansalaviata.ro aflati cum ii puteti ajuta pe copiii cu malformatii cardiace din Romania sa traiasca o copilarie fericita si sa-si indeplineasca dorintele.
Site-ul ofera informatii detaliate despre malformatiile cardiace la copii, despre posibilitatile de corectare ale acestora, precum si date privind desfasurarea campaniei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod