Control stomatologic gratuit al protezei dentare

Facebook Twitter Comenteaza
Control stomatologic gratuit al protezei dentare

In perioada 1 iulie - 31 august, persoanele purtatoare de proteze pot aa beneficieze de un control stomatologic gratuit, in cadrul campaniei educationale "Mananc, vorbesc si zambesc cu incredere".

 

Campania "Mananc, vorbesc si zambesc cu incredere" are ca scop educarea purtatorilor de proteze dentare cu privire la regulile de baza pentru asigurarea unei igiene orale adecvate. Purtatorii de proteze dentare din toata tara pot beneficia de aceasta campanie printr-un simplu apel la 0800 860 860, de unde vor putea obtine informatii necesare pentru programarea la un control stomatologic gratuit al protezei dentare in unul dintre cabinetele stomatologice partenere.



"In Romania, exista milioane de persoane care poarta proteze dentare. Este foarte important ca purtatorii de proteze dentare sa-si asigure o igiena orala zilnica adecvata si sa constientizeze importanta controlului periodic al protezei dentare la medicul dentist. De aceea, am demarat aceasta campanie, cu sprijinul a peste 650 de cabinete stomatologice de pe intreg teritoriul Romaniei inscrise in campanie pana in acest moment",
a declarat  Adrian Samson, General Manager GlaxoSmithKline Consumer Healthcare.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod