Consultaţii gratuite pentru tratarea diferitelor forme de acnee

În perioada 25-27 martie 2013 poţi să beneficiezi de consultaţii gratuite pentru tratarea diferitelor forme de acnee întâlnite la adolescenţi şi adulţi.

În perioada 25-27 martie 2013 poţi să beneficiezi de consultaţii gratuite pentru tratarea diferitelor forme de acnee întâlnite la adolescenţi şi adulţi.

 

Consultaţiile vor avea loc în cadrul celor 4 clinici Bioderm din Bucureşti: Eminescu, Pipera Nord, Floreasca, Vasile Lascăr pe bază de programare telefonică la numărul 031 9101, începând cu 18 martie.

Acneea – o afecţiune cu urmări psihologice

Pentru tineri, impactul psihologic al imperfecţiunilor apărute la nivelul feţei este important, deoarece acestea apar la o vârstă în care ei îşi construiesc identitatea.

Cu toate acestea, la nivel european, numai 1 adolescent din 3 apelează la sfatul unui specialist – medicul dermatolog – pentru a putea trata eficient această afecţiune.

În cazul adulţilor, conform unui studiu la nivel european, 51% dintre femeile cu vârste cuprinse între 20-29 ani şi 35% dintre femeile cu vârste cuprinse între 30-39 ani prezintă diferite forme de acnee adultă.

„Atât în cazul tinerilor cât şi în cazul adulţilor, acneea este o afecţiune care nu trebuie neglijată.
Având în vedere că formele acneei sunt multiple şi variază de la persoană la persoană, pentru un tratament eficient şi personalizat al acneei recomandăm un consult de specialitate la medicul dermatolog.” spune domnul doctor Lucian Russu, Medic Specialist dermato-venerologie, Bioderm Medical Center.

Proiectul a apărut la iniţiativa laboratoarelor La Roche-Posay şi a Centrele Medicale BIODERM. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod