Consultaţii gratuite pentru depistarea afecţiunilor alergice


Facebook Twitter Comenteaza
Consultaţii gratuite pentru depistarea afecţiunilor alergice
Începând de astăzi bucureştenii, şi nu numai, pot beneficia de consultaţii de specialitate gratuite şi de testări la preţuri reduse în Clinica Telemedica.

Urticaria cronică, una din afecţiunile cutanate cele mai frecvente ce determină pacientul să se prezinte la medic, reprezintă o problemă importantă de sănătate atât prin evoluţia cronică ce obligă la tratamente de lungă durată, uneori de complexitate crescută pentru a putea asigura ameliorarea simptomelor, cât şi prin afectarea importantă a calităţii vieţii pacientului, supus mai multor restricţii legate de dietă, de viaţă socială.
Evaluarea de specialitate permite identificarea cauzelor, a factorilor declanşatori şi a schemelor de tratament optime pentru fiecare caz în parte.

La ora actuală tot mai multe persoane suferă de afecţiuni alergice, iar acestea sunt cu o severitate mai mare sau asistăm la o complexitate şi asocieri de afecţiuni alergice multiple. Stilul modern de viaţă (timp mult petrecut în interior, expunerea la alergeni multipli, contactul redus cu microorganisme nepatogene, poluarea etc) a determinat creşterea alarmantă a frecvenţei bolilor alergice, astfel încât se preconizează ca unul din 3 copii sa fie alergic în viitorul aporpiat,” a declarat Prof.
Dr.  Diana Deleanu.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • MARIAN pe 7 Ian 2013, 16:38
    buna as vrea sa merg la un dermatolog

    buna ziua ma numesc marian as avea o problema mia esit niste bubite pe penis sunt ca niste negi nu ma jeneaza dar nu am mai facut sex de un an de zile ce poate fii multumesc pentru intelegere astept un raspuns .

    0
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod